Cheek by Lisca

Zgornji del kopalk Tropic 802746

Pisan, razigran in mladosten zgornji del kopalk push up »Tropic« je prava izbira za vse dame, ki želite na plaži ali ob bazenu poudariti vaš dekolte. Tanke enobarvne naramnice poskrbijo za prijetno nošenje in jih je možno nositi tudi zavezane za vratom. Zaljubite se v živahno tropsko barvitost in uživajte v poletju!
 Opisani artikel predstavlja nedrček, ki ga lahko kombinirate s poljubno izbdranimi hlačkami iz istoimenske serije »Tropic« in tako ustvarite sebi ljubo kombinacijo kopalk.
 
 - nedrček s push up košarico in oporo
 - tanke enobarvne po višini nastavljive naramnice
 - snemljive naramnice, ki omogočajo različne načine nošenja: klasično, prekrižane na hrbtu ali zavezane za vratom
 - ujemajoč se s hlačkami, spodnjimi deli kopalk serije »Tropic«
 
 Art: 040298
Sestava: 86% poliester, 14% elastan
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
29,80 €Na zalogi
Velikost
Količina
Barva
Cheek by Lisca
Zgornji del kopalk Tropic
Pisan, razigran in mladosten zgornji del kopalk push up »Tropic« je prava izbira za vse dame, ki želite na plaži ali ob bazenu poudariti vaš dekolte. Tanke enobarvne naramnice poskrbijo za prijetno nošenje in jih je možno nositi tudi zavezane za vratom. Zaljubite se v živahno tropsko barvitost in uživajte v poletju! Opisani artikel predstavlja nedrček, ki ga lahko kombinirate s poljubno izbdranimi hlačkami iz istoimenske serije »Tropic« in tako ustvarite sebi ljubo kombinacijo kopalk.  - nedrček s push up košarico in oporo - tanke enobarvne po višini nastavljive naramnice - snemljive naramnice, ki omogočajo različne načine nošenja: klasično, prekrižane na hrbtu ali zavezane za vratom - ujemajoč se s hlačkami, spodnjimi deli kopalk serije »Tropic«  Art: 040298
Zgornji del kopalk Tropic
29.8
EUR
Na zalogi