Lisca

Zgornji del kopalk Ios 803459

Udobne kopalke za umirjen dopust na morju ali bazenu. Nežna, harmonična kombinacija barv in preliv tropskega listja sta izrazito ženstvena in elegantna. Prijeten material se hitro suši, modeli pa so oblikovani tako, da se boste v njih počutili udobno in sproščeno.
 Nedrček z oporo je lahkoten, a podložen z oblikovano podlogo, ki zagotavlja še boljše prileganje za različne velikosti. Detajl prepletanja v dekolteju deluje romantično, model pa bo všeč tako tistim, ki iščete bolj klasične modele, kot tistim, ki obožujete tropske motive. Če prisegate na lahkotne, nepodložene modele, v katerih se lahko nemoteno gibate in ste pogosto v vodi, je modrček z oporo Ios prava izbira. Damska eleganca za praktične.
 
 - damski nedrček z oporo
 - romantičen detajl naborka v dekolteju
 - prijeten material, ki se hitro suši
 - lahkoten nedrček, v katerem se boste počutili udobno in sproščeno
 - sodoben, a eleganten potisk za ljubiteljice tropskih motivov
 - za udobno gibanje na morju ali bazenu
 
 Art: 040326
Sestava: 32% poliamid, 47% poliester, 21% elastan
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
37,80 €Na zalogi
Velikost
Količina
Barva
Lisca
Zgornji del kopalk Ios
Udobne kopalke za umirjen dopust na morju ali bazenu. Nežna, harmonična kombinacija barv in preliv tropskega listja sta izrazito ženstvena in elegantna. Prijeten material se hitro suši, modeli pa so oblikovani tako, da se boste v njih počutili udobno in sproščeno. Nedrček z oporo je lahkoten, a podložen z oblikovano podlogo, ki zagotavlja še boljše prileganje za različne velikosti. Detajl prepletanja v dekolteju deluje romantično, model pa bo všeč tako tistim, ki iščete bolj klasične modele, kot tistim, ki obožujete tropske motive. Če prisegate na lahkotne, nepodložene modele, v katerih se lahko nemoteno gibate in ste pogosto v vodi, je modrček z oporo Ios prava izbira. Damska eleganca za praktične.  - damski nedrček z oporo - romantičen detajl naborka v dekolteju - prijeten material, ki se hitro suši - lahkoten nedrček, v katerem se boste počutili udobno in sproščeno - sodoben, a eleganten potisk za ljubiteljice tropskih motivov - za udobno gibanje na morju ali bazenu  Art: 040326
Zgornji del kopalk Ios
37.8
EUR
Na zalogi