Lisca

Zgornji del kopalk Ios 803516

Damske kopalke z ženstvenim tropskim potiskom so oblikovane iz sodobnega materiala, pri katerem vas bo navdušilo tudi to, da se hitro suši. Atraktiven potisk v elegantnih barvah in praktičnih krojih zagotavlja udobje, v katerem bo poletje sproščeno in prijetno.
 Nedrček s penasto košarico zagotavlja odlično oporo prsim, zato boste samozavestne med različnimi aktivnostmi na plaži. Detajl prepletanja materiala v dekolteju kopalkam doda trendovski pečat, nedrček pa je tudi ob stranskih delih dovolj širok, da se boste v njem počutili udobno in da boste prepričani, da bodo prsi tudi med gibanjem ostale na mestu. Dolžino naramnic lahko poljubno nastavite, poleg nedrčka pa lahko izberete model hlačk serije Ios, ki najbolj ustreza vašim željam. Modne kopalke za ljubiteljice elegance.
 
 - nedrček s penasto oblikovano košarico in oporo
 - preizkušen kroj za odlično prileganje
 - prijeten material, ki se hitro suši
 - prepletanje materiala v dekolteju za romantičen pridih
 - nastavljive naramnice, da zagotovite popolno oporo za sproščen oddih
 - možnost kombiniranja z vam najljubšim model hlačk
 - elegantne kopalke, v katerih se boste počutili ženstveno in samozavestno
 - udoben model kopalk za zadovoljno vroče poletje

 Art: 040327
 
Sestava: 32% poliamid, 47% poliester, 21% elastan
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
37,80 €Na zalogi
Velikost
Količina
Barva
Lisca
Zgornji del kopalk Ios
Damske kopalke z ženstvenim tropskim potiskom so oblikovane iz sodobnega materiala, pri katerem vas bo navdušilo tudi to, da se hitro suši. Atraktiven potisk v elegantnih barvah in praktičnih krojih zagotavlja udobje, v katerem bo poletje sproščeno in prijetno. Nedrček s penasto košarico zagotavlja odlično oporo prsim, zato boste samozavestne med različnimi aktivnostmi na plaži. Detajl prepletanja materiala v dekolteju kopalkam doda trendovski pečat, nedrček pa je tudi ob stranskih delih dovolj širok, da se boste v njem počutili udobno in da boste prepričani, da bodo prsi tudi med gibanjem ostale na mestu. Dolžino naramnic lahko poljubno nastavite, poleg nedrčka pa lahko izberete model hlačk serije Ios, ki najbolj ustreza vašim željam. Modne kopalke za ljubiteljice elegance.  - nedrček s penasto oblikovano košarico in oporo - preizkušen kroj za odlično prileganje - prijeten material, ki se hitro suši - prepletanje materiala v dekolteju za romantičen pridih - nastavljive naramnice, da zagotovite popolno oporo za sproščen oddih - možnost kombiniranja z vam najljubšim model hlačk - elegantne kopalke, v katerih se boste počutili ženstveno in samozavestno - udoben model kopalk za zadovoljno vroče poletje Art: 040327 
Zgornji del kopalk Ios
37.8
EUR
Na zalogi