Lisca

Zgornji del kopalk Honolulu 804651

Barvitost eksotičnega cvetličnega vzorca v kombinaciji z nedrčkom push up »Honolulu« je idealna izbira za vse dame, ki želite na plaži ali ob bazen poudariti vaš dekolte.
 Penasto oblikovane push up košarice z vgrajeno oporo nudijo optimalno oporo in prileganje prsim in jih oblikujejo v bogat in zapeljiv dekolte. Podprsni obseg in izrez nedrčka je možno regulirati spredaj v dekolteju, s trakom z zavezovanjem v pentljo. Za dodatni wow efekt poskrbijo tanjše naramnice, ki se zavezujejo za vratom.
 Nedrček push up lahko kombinirate s poljubno izbranim modelom hlačk iz istoimenske serije »Honolulu« in tako ustvarite sebi ljubo kombinacijo kopalk.
 
 - nedrček s push up košarico in oporo
 - drapirane košarice
 - zapenjanje/zavezovanje spredaj
 - reguliranje podprsnega obsega in izreza
 - zavezovanje za vratom
 - ujemajoč se s hlačkami, spodnjimi deli kopalk serije »Honolulu«
 
 Art: 040350
Sestava: 92% poliamid, 8% elastan
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
34,80 €17,40 €Na zalogi
Velikost
Količina
Barva
Sorodni izdelki
Lisca Zgornji del kopalk Havana 36,80 €
36,80 €
 
Schiesser Kopalke Aqua Folk Leaf 69,95 €
69,95 €48,96 €
 
Triumph Zgornji del kopalk Streams of pearls 44,95 €
44,95 €31,46 €
 
Triumph Zgornji del kopalk Waves of light 44,95 €
44,95 €31,46 €
 
Triumph Zgornji del kopalk Floral cascades 49,95 €
49,95 €34,96 €
Lisca
Zgornji del kopalk Honolulu
Barvitost eksotičnega cvetličnega vzorca v kombinaciji z nedrčkom push up »Honolulu« je idealna izbira za vse dame, ki želite na plaži ali ob bazen poudariti vaš dekolte. Penasto oblikovane push up košarice z vgrajeno oporo nudijo optimalno oporo in prileganje prsim in jih oblikujejo v bogat in zapeljiv dekolte. Podprsni obseg in izrez nedrčka je možno regulirati spredaj v dekolteju, s trakom z zavezovanjem v pentljo. Za dodatni wow efekt poskrbijo tanjše naramnice, ki se zavezujejo za vratom. Nedrček push up lahko kombinirate s poljubno izbranim modelom hlačk iz istoimenske serije »Honolulu« in tako ustvarite sebi ljubo kombinacijo kopalk.  - nedrček s push up košarico in oporo - drapirane košarice - zapenjanje/zavezovanje spredaj - reguliranje podprsnega obsega in izreza - zavezovanje za vratom - ujemajoč se s hlačkami, spodnjimi deli kopalk serije »Honolulu«  Art: 040350
Zgornji del kopalk Honolulu
17.4
EUR
InStock