Lisca

Spodnji del kopalk Ios 805236

Damske hlačke za ljubiteljice klasične elegance. Tropski potisk je obarvan v umirjene odtenke, prijeten material bo navdušuje s tem, da se hitro suši, kar bo všeč tistim, ki so pogosto v vodi. Hlačke so dobra izbira za udoben dopust na morju ali bazenu.
 Klasičen model hlačk lepo oprime telo, zato bo gibanje v njih prijetno in udobno. Hlačke imajo potiskan sprednji del, zadnji del pa je iz enobarvnega materiala. Hlačke so lahkotne, modne, a elegantne – v njih se boste odlično počutili, brez odvečne pozornosti. Hlačke za sproščen dopust tistih, ki prisegate na praktično, večno eleganco.
 
 - lahkotne in udobne hlačke
 - kopalke imajo potiskan sprednji del, zadnji del je iz enobarvnega materiala
 - hlačke lahko oblečete poleg vam najljubšega modela nedrčka
 - klasični model kopalk, ki zagotavlja sproščeno gibanje
 - damske kopalke za ljubiteljice ženstvene elegance
 
 Art: 041311
Sestava: 41% poliamid, 38% poliester, 21% elastan
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
21,80 €Na zalogi
Velikost
Količina
Barva
Lisca
Spodnji del kopalk Ios
Damske hlačke za ljubiteljice klasične elegance. Tropski potisk je obarvan v umirjene odtenke, prijeten material bo navdušuje s tem, da se hitro suši, kar bo všeč tistim, ki so pogosto v vodi. Hlačke so dobra izbira za udoben dopust na morju ali bazenu. Klasičen model hlačk lepo oprime telo, zato bo gibanje v njih prijetno in udobno. Hlačke imajo potiskan sprednji del, zadnji del pa je iz enobarvnega materiala. Hlačke so lahkotne, modne, a elegantne – v njih se boste odlično počutili, brez odvečne pozornosti. Hlačke za sproščen dopust tistih, ki prisegate na praktično, večno eleganco.  - lahkotne in udobne hlačke - kopalke imajo potiskan sprednji del, zadnji del je iz enobarvnega materiala - hlačke lahko oblečete poleg vam najljubšega modela nedrčka - klasični model kopalk, ki zagotavlja sproščeno gibanje - damske kopalke za ljubiteljice ženstvene elegance  Art: 041311
Spodnji del kopalk Ios
21.8
EUR
Na zalogi