Lisca

Spodnji del kopalk Casablanca 805358

Elegantne damske kopalke za ljubiteljice sodobne klasike. Umirjeni toni, poletni tropski potisk in material, ki se hitro suši – samo nekaj razlogov, zakaj so udobni, preizkušeni modeli kopalk Ios prava izbira za sproščeno, brezskrbno poletje.
 Visoke, funkcionalne hlačke so v celoti podložene z elastičnim tilom, ki poskrbi, da hlačke lepo oprimejo postavo in rahlo stisnejo trebušček. Višino hlačk lahko poljubno nastavite, glede na postavo in želeni videz, saj se pas hlačk lahko dvigne skoraj do popka, ali pa zaviha navzdol. Hlačke so potiskane, zavihek v pasu pa je enobarven in tako zanimiv detajl, ki popestri vašo podobo. Enobarven in nevpadljiv je tudi zadnji del kopalk. Udobne hlačke lahko kombinirate z nedrčkom iz serije Ios, ki najbolj ustreza vašim aktivnostim in željam. V kopalkah se boste počutili udobno, a tudi elegantno in dovolj samozavestno, da bo poletje sproščeno in nepozabno.
 
 - visoke, funkcionalne hlačke
 - hlačke so podložene z elastičnim tilom, ki zagotovi dodatno oporo in nežno stisne postavo
 - višino lahko poljubno nastavite, saj lahko hlačke v pasu zavihate
 - poleg izberite najljubši model nedrčka
 - tropski potisk, umirjeni odtenki in prijeten material, ki se hitro suši
 - damske kopalke za tiste, ki iščejo modno eleganco

 Art: 041313
Sestava: 51% poliamid, 28% poliester, 21% elastan
Vzdrževanje: Preberite na etiketi izdelka. Razlaga ikon.
29,80 €Na zalogi
Velikost
Količina
Barva
Lisca
Spodnji del kopalk Casablanca
Elegantne damske kopalke za ljubiteljice sodobne klasike. Umirjeni toni, poletni tropski potisk in material, ki se hitro suši – samo nekaj razlogov, zakaj so udobni, preizkušeni modeli kopalk Ios prava izbira za sproščeno, brezskrbno poletje. Visoke, funkcionalne hlačke so v celoti podložene z elastičnim tilom, ki poskrbi, da hlačke lepo oprimejo postavo in rahlo stisnejo trebušček. Višino hlačk lahko poljubno nastavite, glede na postavo in želeni videz, saj se pas hlačk lahko dvigne skoraj do popka, ali pa zaviha navzdol. Hlačke so potiskane, zavihek v pasu pa je enobarven in tako zanimiv detajl, ki popestri vašo podobo. Enobarven in nevpadljiv je tudi zadnji del kopalk. Udobne hlačke lahko kombinirate z nedrčkom iz serije Ios, ki najbolj ustreza vašim aktivnostim in željam. V kopalkah se boste počutili udobno, a tudi elegantno in dovolj samozavestno, da bo poletje sproščeno in nepozabno.  - visoke, funkcionalne hlačke - hlačke so podložene z elastičnim tilom, ki zagotovi dodatno oporo in nežno stisne postavo - višino lahko poljubno nastavite, saj lahko hlačke v pasu zavihate - poleg izberite najljubši model nedrčka - tropski potisk, umirjeni odtenki in prijeten material, ki se hitro suši - damske kopalke za tiste, ki iščejo modno eleganco Art: 041313
Spodnji del kopalk Casablanca
29.8
EUR
Na zalogi