Zaščitni podlak za nohte z dvojnim delovanjem  002, 10ml

Mavala

Zaščitni podlak za nohte z dvojnim delovanjem 002, 10ml 264592

Zaščitni podlak, ki ščiti noht in podaljša življenjsko dobo laka za nohte.

Laki za nohte vsebujejo barvne pigmente, ki lahko povzročijo rumenenje.

Formula izdelka Mavala 002 izolira nohtno ploščo, da prepreči neposredni stik pigmentov v lakih za nohte in tako zaščiti pred rumenenjem. Prav tako pa "lepljiva" formula omogoča tudi popolno prilagajanje laka za nohte in podaljša življenjsko dobo manikire.

Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto površino nohta. Nadaljujte z nanosom laka za nohte ali nadlaka, saj je lahko podlak, tudi ko se posuši, nekoliko "lepljiv".

Uporabno: 24 mesecev po odprtju tube.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo, vnetljivo.

Sestavine:

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Nitrocellulose, Tosylamide/Epoxy Resin, Polyvinyl Butyral, Isopropyl Alcohol, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Etocrylene, Violet 2 (CI 60725), Green 6 (CI 61565). [F902/4].

Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.
 
 


12,80 €Na zalogi
Količina
Mavala
Zaščitni podlak za nohte z dvojnim delovanjem 002, 10ml
Zaščitni podlak, ki ščiti noht in podaljša življenjsko dobo laka za nohte. Laki za nohte vsebujejo barvne pigmente, ki lahko povzročijo rumenenje. Formula izdelka Mavala 002 izolira nohtno ploščo, da prepreči neposredni stik pigmentov v lakih za nohte in tako zaščiti pred rumenenjem. Prav tako pa "lepljiva" formula omogoča tudi popolno prilagajanje laka za nohte in podaljša življenjsko dobo manikire. Navodilo za uporabo: Izdelek nanesite na čisto površino nohta. Nadaljujte z nanosom laka za nohte ali nadlaka, saj je lahko podlak, tudi ko se posuši, nekoliko "lepljiv". Uporabno: 24 mesecev po odprtju tube. Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo, vnetljivo. Sestavine: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Alcohol Denat., Nitrocellulose, Tosylamide/Epoxy Resin, Polyvinyl Butyral, Isopropyl Alcohol, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Etocrylene, Violet 2 (CI 60725), Green 6 (CI 61565). [F902/4]. Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.  
Zaščitni podlak za nohte z dvojnim delovanjem  002, 10ml
12.8
EUR
InStock