Vlažilni serum za nohte mava-flex, 10ml

Mavala

Vlažilni serum za nohte MAVA-FLEX, 10ml 1049849

MAVA-FLEX vlažilni serum za nohte, 10ml.

Nohti, ki so zelo suhi, pretrdi in lomljivi so največkrat taki zaradi zunanjih dejavnikov ( škodljive kemikalije, pogost stik z vodo, predolgo izpostavljanje soncu..) pa tudi zaradi notranjih dejavnikov (starost, dieta, dednost..)

MAVALA je razvila uravnotežene koncentrat sestavin, ki bazirajo na *urei* in saharidih. Cilja na optimalno ravnovesje vlažnosti, obnavlja in vzdržuje prožnost celotne površine nohta.

Krepilni kalcij, vitamin B in eterično olje limone ( z naravno krepilno sestavino-citral) pomaga okrepiti strukturo nohta. Ko bodo Vaši nohti spet prožni, gladki in zdravi se ne boste mogli upreti, da bi jih pustili rasti ter jih ne olepšali z MAVALA MINI COLORS - barvnimi laki za nohte.

Navodilo za uporabo:

Potem, ko ste odstranili vse sledi laka za nohte, maščobe ali olja, namažite učinkovino po celotni površini nohta. Vmasirajte s palcem ter pustite, da se vpije. Če nadaljujete z manikiro, dstranite vse ostanke proizvoda. Nanesite dvakrat tedensko na nelakirane nohte, najbolje pred spanjem, da lahko serum deluje v miru preko noči.

Uporabno: 12 mesecev po odprtju stekleničke

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine:

Water (Aqua), Glycerin, Alcohol Denat., Sodium PCA, Urea, Glycine, Trehalose, Phenoxyethanol, Calcium Pantothenate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Triacetin, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-51, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citral, Limonene. [F998/5].

! Ne pozabite; tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.
 
 


16,90 €Na zalogi
Količina
Mavala
Vlažilni serum za nohte MAVA-FLEX, 10ml
MAVA-FLEX vlažilni serum za nohte, 10ml. Nohti, ki so zelo suhi, pretrdi in lomljivi so največkrat taki zaradi zunanjih dejavnikov ( škodljive kemikalije, pogost stik z vodo, predolgo izpostavljanje soncu..) pa tudi zaradi notranjih dejavnikov (starost, dieta, dednost..) MAVALA je razvila uravnotežene koncentrat sestavin, ki bazirajo na *urei* in saharidih. Cilja na optimalno ravnovesje vlažnosti, obnavlja in vzdržuje prožnost celotne površine nohta. Krepilni kalcij, vitamin B in eterično olje limone ( z naravno krepilno sestavino-citral) pomaga okrepiti strukturo nohta. Ko bodo Vaši nohti spet prožni, gladki in zdravi se ne boste mogli upreti, da bi jih pustili rasti ter jih ne olepšali z MAVALA MINI COLORS - barvnimi laki za nohte. Navodilo za uporabo: Potem, ko ste odstranili vse sledi laka za nohte, maščobe ali olja, namažite učinkovino po celotni površini nohta. Vmasirajte s palcem ter pustite, da se vpije. Če nadaljujete z manikiro, dstranite vse ostanke proizvoda. Nanesite dvakrat tedensko na nelakirane nohte, najbolje pred spanjem, da lahko serum deluje v miru preko noči. Uporabno: 12 mesecev po odprtju stekleničke Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Sestavine: Water (Aqua), Glycerin, Alcohol Denat., Sodium PCA, Urea, Glycine, Trehalose, Phenoxyethanol, Calcium Pantothenate, Hexylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Triacetin, Caprylyl Glycol, Polyquaternium-51, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Citral, Limonene. [F998/5]. ! Ne pozabite; tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.  
Vlažilni serum za nohte MAVA-FLEX, 10ml
16.9
EUR
InStock