Vlažilna krema za obraz, 50ml

Planters

Vlažilna krema za obraz, 50ml 858182

Vlažilna krema za obraz s 24 urnim podaljšanim delovanjem za normalno in suho kožo.

Krema za vsakodnevno uporabo z visokimi vlažilnimi in blažilnimi učinkovinami. Krepi naravne obrambne mehanizme kože na obrazu in ščiti pred staranjem.

Navodila za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite z nežnimi masažnimi gibi, manjšo količino kreme, na očiščeno kožo obraza in vratu.

Sestavine:

Gel Aloe Vere, Mandljevo olje, Hialuronska kislina, vitamin E, pantenol (vitamin B5), trehaloza, hidrolizirani rastlinski proteini, polisaharid guaran, UVA in UVB filtri.

NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE SILIKONA, NE VSEBUJE POLIETILEN GLIKOLA (PEG), NE VSEBUJE ALKOHOLA, NE VSEBUJE VAZELINA, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE SUROVIN ŽIVALSKEGA IZVORA, NE VSEBUJE LANOLINA, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA, JE DERMATOLOŠKO TESTIRANA.


24,00 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
Planters
Vlažilna krema za obraz, 50ml
Vlažilna krema za obraz s 24 urnim podaljšanim delovanjem za normalno in suho kožo. Krema za vsakodnevno uporabo z visokimi vlažilnimi in blažilnimi učinkovinami. Krepi naravne obrambne mehanizme kože na obrazu in ščiti pred staranjem. Navodila za uporabo: Zjutraj in/ali zvečer nanesite z nežnimi masažnimi gibi, manjšo količino kreme, na očiščeno kožo obraza in vratu. Sestavine: Gel Aloe Vere, Mandljevo olje, Hialuronska kislina, vitamin E, pantenol (vitamin B5), trehaloza, hidrolizirani rastlinski proteini, polisaharid guaran, UVA in UVB filtri. NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE SILIKONA, NE VSEBUJE POLIETILEN GLIKOLA (PEG), NE VSEBUJE ALKOHOLA, NE VSEBUJE VAZELINA, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE SUROVIN ŽIVALSKEGA IZVORA, NE VSEBUJE LANOLINA, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA, JE DERMATOLOŠKO TESTIRANA.
Vlažilna krema za obraz, 50ml
24
EUR
Na zalogi