Vitaminsko olje - vitamin e, 50ml

Kahne

Vitaminsko olje - vitamin E, 50ml 224865

Učinki in pomen izdelka:

Vitamin E je eden glavnih vitaminov za kožo ne glede na starost. Deluje kot antioksidant, kožo ščiti pred škodljivimi prostimi radikali in jo naredi gladko in mehko. Betakarotensko olje s provitaminom A v izdelku varuje celične membrane. Uporablja se za zaviranje staranja kože, spodbuja nastanek kolagenskih vlaken. Zaradi oljne sestave je izdelek primeren za suho kožo.

Uporaba:

Lahko se uporablja kot podlaga pred kremo, kot dodatek v kremo, pomešamo ga lahko z geli in kremami, zaradi boljše vezave s kožo ga je pred nanosom priporočljivo pomešati z Naravnim mazilom iz morskih alg. Če uporabljamo vlažilne podlage (serume, gele) najprej nanesemo te, šele nato vitaminsko olje. Pri normalnem tipu kože porazdelimo vsebino enega pritiska na dozirko, pri suhi koži doziranje podvojimo, prav tako če nanesemo na vrat in dekolte. Zelo primerno je za masažo obraza, vratu in dekolteja.

Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, ter vsemi kremami. Vitaminsko olje je osnovna podlaga, ki jo lahko nadgradimo z drugimi izdelki, ki ustrezajo vašemu tipu kože, še posebej pa je priporočljiva kombinacija z Naravnim mazilom iz morskih alg. Če vitaminsko olje pomešamo z morskimi algami (na dlani), potem se olje lažje vtre v kožo. Zaradi mastne komponente ga uporabimo tik preden nanesemo kremo, ko smo predhodno že nanesli druge vlažilne podlage.

  • hrani suho, izčrpano kožo
  • koži povrne maščobo in jo naredi mehko ter gladko
  • zmanjšuje tvorbo škodljivih prostih radikalov
  • zavira staranje kože
  • primerno za masažo obraza, vratu in dekolteja
  • brez dodanih konzervansov

Sestavine:

Paraffinum Liquidum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Oil, Parfum, Arachis Hypogaea Oil, Zea Mays Germ Oil, Beta-Carotene.
 


11,99 €10,19 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
 
SVR Clairial serum, 30ml 27,07 €
27,07 €23,01 €
 
SVR Clairial cible, 4g 32,35 €
32,35 €27,50 €
 
SVR Clairial 10 krema, 40ml 42,72 €
42,72 €36,31 €
 
SVR Clairial cc spf50 beige, 40ml 21,99 €
21,99 €18,69 €
 
SVR Hydraliane bogata krema, 40ml 12,90 €
12,90 €10,96 €
 
SVR Sebiaclear hydra krema, 40ml 15,00 €
15,00 €12,75 €
 
SVR Physiopure tonik, 200ml 12,90 €
12,90 €10,96 €
 
SVR Sebialclear aktivna krema, 40ml 14,17 €
14,17 €12,04 €
Kahne
Vitaminsko olje - vitamin E, 50ml
Učinki in pomen izdelka: Vitamin E je eden glavnih vitaminov za kožo ne glede na starost. Deluje kot antioksidant, kožo ščiti pred škodljivimi prostimi radikali in jo naredi gladko in mehko. Betakarotensko olje s provitaminom A v izdelku varuje celične membrane. Uporablja se za zaviranje staranja kože, spodbuja nastanek kolagenskih vlaken. Zaradi oljne sestave je izdelek primeren za suho kožo. Uporaba: Lahko se uporablja kot podlaga pred kremo, kot dodatek v kremo, pomešamo ga lahko z geli in kremami, zaradi boljše vezave s kožo ga je pred nanosom priporočljivo pomešati z Naravnim mazilom iz morskih alg. Če uporabljamo vlažilne podlage (serume, gele) najprej nanesemo te, šele nato vitaminsko olje. Pri normalnem tipu kože porazdelimo vsebino enega pritiska na dozirko, pri suhi koži doziranje podvojimo, prav tako če nanesemo na vrat in dekolte. Zelo primerno je za masažo obraza, vratu in dekolteja. Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, ter vsemi kremami. Vitaminsko olje je osnovna podlaga, ki jo lahko nadgradimo z drugimi izdelki, ki ustrezajo vašemu tipu kože, še posebej pa je priporočljiva kombinacija z Naravnim mazilom iz morskih alg. Če vitaminsko olje pomešamo z morskimi algami (na dlani), potem se olje lažje vtre v kožo. Zaradi mastne komponente ga uporabimo tik preden nanesemo kremo, ko smo predhodno že nanesli druge vlažilne podlage. hrani suho, izčrpano kožo koži povrne maščobo in jo naredi mehko ter gladko zmanjšuje tvorbo škodljivih prostih radikalov zavira staranje kože primerno za masažo obraza, vratu in dekolteja brez dodanih konzervansov Sestavine: Paraffinum Liquidum, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol, Vitis Vinifera Seed Oil, Parfum, Arachis Hypogaea Oil, Zea Mays Germ Oil, Beta-Carotene. 
Vitaminsko olje - vitamin E, 50ml
10.19
EUR
InStock