Velvet smooth baterijsko strgalo za stopala blue

Scholl

Velvet Smooth baterijsko strgalo za stopala blue 865861

Set za profesionalno pedikuro za mehkejša stopala.

Brusilnik za pete Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals s pomočjo diamantnih kristalov nežno odstrani trdo kožo. Tako bodo vaše noge zopet svilnato gladke in prijetne na dotik. Z novim brusilnikom za pete boste doma dosegli enake učinke kot na profesionalni pedikuri.
 

Izdelek ima posebej oblikovan ročaj za boljši oprijem, valjček pa ne povzroča bolečine. Uporabljajo ga lahko tudi diabetiki.
 
Kako deluje:
Mikro valjčki naprave nežno odstranjujejo površino trde kože tako temeljito, da stopala postanejo čudovito mehka in negovana.
 
Kako uporabljati:
Nežno valjajte po želenem področju, z nežnim do srednje močnim pritiskom in z enakomernimi gibi. Redno ponavljajte.
 
Prednosti:
Čudovito mehka in negovana stopala.

Značilnosti:
Vsebuje: 1 x Scholl Express Pedi, 1 x valjček, 4 x AA baterije.
 
 


52,10 €Na zalogi
Količina
Scholl
Velvet Smooth baterijsko strgalo za stopala blue
Set za profesionalno pedikuro za mehkejša stopala. Brusilnik za pete Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals s pomočjo diamantnih kristalov nežno odstrani trdo kožo. Tako bodo vaše noge zopet svilnato gladke in prijetne na dotik. Z novim brusilnikom za pete boste doma dosegli enake učinke kot na profesionalni pedikuri.  Izdelek ima posebej oblikovan ročaj za boljši oprijem, valjček pa ne povzroča bolečine. Uporabljajo ga lahko tudi diabetiki. Kako deluje:Mikro valjčki naprave nežno odstranjujejo površino trde kože tako temeljito, da stopala postanejo čudovito mehka in negovana. Kako uporabljati:Nežno valjajte po želenem področju, z nežnim do srednje močnim pritiskom in z enakomernimi gibi. Redno ponavljajte. Prednosti:Čudovito mehka in negovana stopala. Značilnosti:Vsebuje: 1 x Scholl Express Pedi, 1 x valjček, 4 x AA baterije.  
Velvet Smooth baterijsko strgalo za stopala blue
52.1
EUR
Na zalogi