Topialyse olje za umivanje atopične kože, 400ml

SVR

Topialyse olje za umivanje atopične kože, 400ml 1180364

Topialyse olje za umivanje atopične kože, 400ml.

Prvo olje za umivanje atopične kože brez sulfatov. Nežno očisti tudi najbolj občutljivo kožo in jo zaščiti pred izsuševanjem. Klinično dokazana učinkovitost –vlago v koži zadrži do24 ur po nanosu. Intenzivno neguje in varuje hidrolipidni sloj, zmanjšuje občutek zateglosti in srbenje.

- Enostavno izpiranje. Ne pušča občutka mastnosti na koži..
- Primerno za uporabo dojenčkov (z izjemo nedonošenčkov), otrok in odraslih. Za nego telesa, obraza in za intimno nego. Za tuširanje ali kopanje. Z njimi lahko peremo tudi otroško lasišče in telo.
- 0% mil, 0% sulfatov, 0% konzervansov, 0% barvil, 0% parabenov, hipoalergeno, fiziološki pH, nežnega vonja
- Testirali so ga dermatologi, oftalmologi, ginekologi in pediatri

Vsebuje:
 
- Visoko koncentracijo aktivnih sestavin, ki vlažijo in relipidirajo kožo: 35% olja sestavljajo omega 3, 6 in 9
- niacinamid – intenzivno umirja iritacije
- prebiotični sladkorji - obnavljajo kožno floro

Navodilo za uporabo: pri tuširanju– nanesite na vlažno kožo, namilite in pazljivo izperite brez drgnjenja. Pri kopanju – petkrat pritisnite stekleničko, da se sprosti večja količina olja. Po tuširanju nanesite na telo še TOPIALYSE bogato kremo ali balzam.
 
Sestavine:

AQUA (PURIFIED WATER), GLCYERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCO-BETAINE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, LAUROYL/MYRISTOYL METHYL GLUCAMIDE, SODIUM OLIVA/AMPHOACETATE, NIACINAMIDE, ALPHA GLUCAN OLIGOSACCHARIDE SACCHARIDE ISOMERATE, 1-2 HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CITRATE, PARFUM.
 


16,70 €Na zalogi
Količina
SVR
Topialyse olje za umivanje atopične kože, 400ml
Topialyse olje za umivanje atopične kože, 400ml. Prvo olje za umivanje atopične kože brez sulfatov. Nežno očisti tudi najbolj občutljivo kožo in jo zaščiti pred izsuševanjem. Klinično dokazana učinkovitost –vlago v koži zadrži do24 ur po nanosu. Intenzivno neguje in varuje hidrolipidni sloj, zmanjšuje občutek zateglosti in srbenje. - Enostavno izpiranje. Ne pušča občutka mastnosti na koži..- Primerno za uporabo dojenčkov (z izjemo nedonošenčkov), otrok in odraslih. Za nego telesa, obraza in za intimno nego. Za tuširanje ali kopanje. Z njimi lahko peremo tudi otroško lasišče in telo.- 0% mil, 0% sulfatov, 0% konzervansov, 0% barvil, 0% parabenov, hipoalergeno, fiziološki pH, nežnega vonja- Testirali so ga dermatologi, oftalmologi, ginekologi in pediatri Vsebuje: - Visoko koncentracijo aktivnih sestavin, ki vlažijo in relipidirajo kožo: 35% olja sestavljajo omega 3, 6 in 9- niacinamid – intenzivno umirja iritacije- prebiotični sladkorji - obnavljajo kožno floro Navodilo za uporabo: pri tuširanju– nanesite na vlažno kožo, namilite in pazljivo izperite brez drgnjenja. Pri kopanju – petkrat pritisnite stekleničko, da se sprosti večja količina olja. Po tuširanju nanesite na telo še TOPIALYSE bogato kremo ali balzam. Sestavine: AQUA (PURIFIED WATER), GLCYERIN, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM C14-16 OLEFIN SULFONATE, COCO-BETAINE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, LAUROYL/MYRISTOYL METHYL GLUCAMIDE, SODIUM OLIVA/AMPHOACETATE, NIACINAMIDE, ALPHA GLUCAN OLIGOSACCHARIDE SACCHARIDE ISOMERATE, 1-2 HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CITRATE, PARFUM. 
Topialyse olje za umivanje atopične kože, 400ml
16.7
EUR
InStock