Tonik hamamelis, 200ml

Kahne

Tonik hamamelis, 200ml 224878

Učinki in pomen izdelka:

Hamamelis tonik ima dodano hialuronsko kislino, ki ima lastnost, da veže nase veliko količino vode, odstrani proste radikale, kožo varuje pred prezgodnjim staranjem in podlage ter kreme povleče v globlje plasti, da učinkovine ne izhlapijo.

Uporaba:

Za vsako kožo, ne glede na starost, pri raznolikih problemih. Idealen proizvod treh generacij: za mlade kože pri problemih z nečisto, iritirano kožo; po 40. letu, ko koža izgublja čvrstost in se povečajo mimične gube; v zrelih letih proti gubam, znakom stresa in izsušenosti.

Za čiščenje in toniziranje zvečer po čistilnem mleku in zjutraj po čistilni peni, lahko tudi kot osvežitev čez dan. Za odstranitev ličila iz oči uporabimo olje za odstranitev ličila, ki ga speremo s tem tonikom.

Namig:

Le čista koža lahko sprejema hranilne snovi iz izdelkov, ki jih nanesemo na obraz, zato je čiščenje pomemben korak pri negi kože. Pred vsakim pričetkom nege oziroma zjutraj in zvečer je potrebno kožo temeljito očistiti. Vodovodna oziroma trda voda za umivanje obraza ni priporočljiva. Uporabljajte čistilna sredstva (mleko in tonik), namesto vode pa lipov čaj.

  • za čiščenje, osvežitev in olajšanje občutljive, suhe, pordele, izsušene, problematične in krhke kože
  • dodatek koži

Sestavine:

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Potassium Sorbate, Linalool.
 
 


4,24 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
Kahne
Tonik hamamelis, 200ml
Učinki in pomen izdelka: Hamamelis tonik ima dodano hialuronsko kislino, ki ima lastnost, da veže nase veliko količino vode, odstrani proste radikale, kožo varuje pred prezgodnjim staranjem in podlage ter kreme povleče v globlje plasti, da učinkovine ne izhlapijo. Uporaba: Za vsako kožo, ne glede na starost, pri raznolikih problemih. Idealen proizvod treh generacij: za mlade kože pri problemih z nečisto, iritirano kožo; po 40. letu, ko koža izgublja čvrstost in se povečajo mimične gube; v zrelih letih proti gubam, znakom stresa in izsušenosti. Za čiščenje in toniziranje zvečer po čistilnem mleku in zjutraj po čistilni peni, lahko tudi kot osvežitev čez dan. Za odstranitev ličila iz oči uporabimo olje za odstranitev ličila, ki ga speremo s tem tonikom. Namig: Le čista koža lahko sprejema hranilne snovi iz izdelkov, ki jih nanesemo na obraz, zato je čiščenje pomemben korak pri negi kože. Pred vsakim pričetkom nege oziroma zjutraj in zvečer je potrebno kožo temeljito očistiti. Vodovodna oziroma trda voda za umivanje obraza ni priporočljiva. Uporabljajte čistilna sredstva (mleko in tonik), namesto vode pa lipov čaj. za čiščenje, osvežitev in olajšanje občutljive, suhe, pordele, izsušene, problematične in krhke kože dodatek koži Sestavine: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Potassium Sorbate, Linalool.  
Tonik hamamelis, 200ml
4.24
EUR
InStock