Tonik aloe vera, 200ml

Kahne

Tonik Aloe vera, 200ml 224877

Učinki in pomen izdelka:

Izdelek vsebuje aloe vera gel iz sluzastih celic listov rastline aloe vera, ki kožo vlaži, izboljša strukturo kože, mehča in gladi, jo varuje, spodbuja obnavljanje kože in jo ohranja zdravo. Posebej je primeren za kožo, ki je nagnjena k nastajanju aken in se hitro masti, saj zaradi blagega antiseptičnega delovanja preprečuje razvoj aken in mozoljev ter kožo očisti. Izvleček hamamelisa deluje adstringentno, oži pore in zmanjšuje pordelost kože. Rdečo in občutljivo kožo pomiri in jo varuje pred izsuševanjem. Provitamin B5 (D-Panthenol) je biološko aktivna oblika pantotenske kisline, spodbuja proces obnove celic, pospešuje epitelizacijo (nastajanje povrhnjice), vpliva na regeneracijo celic ter kožo naredi mehko in voljno. Pospešuje obnavljanje poškodovanega kožnega tkiva in kožo vlaži v globljih plasteh. Pomaga zadrževati vlago v koži in tako preprečuje prekomerno izsuševanje. Alantoin kot izvleček rastline Gabez (lat. Symphytum Officinale Radix) pospešuje nastanek novega tkiva, spodbuja delitev celic in s tem pospeši regeneracijo prizadete kože.

Uporaba:

Za čiščenje in toniziranje kože. Predstavlja uspešno intenzivno čistilno sredstvo za vse tipe kož, še posebej normalne in mešane kože. Tonika iz aloe vere ne priporočamo za čiščenje vek in predela okrog oči.

Priporočljive kombinacije s tem izdelkom:

Kadar čistimo kožo, je priporočljivo najprej uporabiti mleko za čiščenje obraza, da s kože odstranimo oljetopne nečistoče in jo razmastimo. Za odstranitev ličila iz oči uporabimo Olje za odstranitev ličila za oči in ustnice z naravnimi zeliščnimi izvlečki, ki ga odstranimo z navlaženo vato.

  • intenzivno čisti vse tipe kož
  • odstranjuje vodotopne nečistoče
  • osveži kožo in ji povrne vlago
  • izboljšuje počutje problematični koži
  • koži povrne pH ravnovesje
  • brez dodanih barvil
  • ne vsebuje alkohola

Sestavine:

Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Parfum, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Imidazolidinyl Urea, Citric Acid, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Propylene Glycol, Potassium Sorbate
 


4,90 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
Kahne
Tonik Aloe vera, 200ml
Učinki in pomen izdelka: Izdelek vsebuje aloe vera gel iz sluzastih celic listov rastline aloe vera, ki kožo vlaži, izboljša strukturo kože, mehča in gladi, jo varuje, spodbuja obnavljanje kože in jo ohranja zdravo. Posebej je primeren za kožo, ki je nagnjena k nastajanju aken in se hitro masti, saj zaradi blagega antiseptičnega delovanja preprečuje razvoj aken in mozoljev ter kožo očisti. Izvleček hamamelisa deluje adstringentno, oži pore in zmanjšuje pordelost kože. Rdečo in občutljivo kožo pomiri in jo varuje pred izsuševanjem. Provitamin B5 (D-Panthenol) je biološko aktivna oblika pantotenske kisline, spodbuja proces obnove celic, pospešuje epitelizacijo (nastajanje povrhnjice), vpliva na regeneracijo celic ter kožo naredi mehko in voljno. Pospešuje obnavljanje poškodovanega kožnega tkiva in kožo vlaži v globljih plasteh. Pomaga zadrževati vlago v koži in tako preprečuje prekomerno izsuševanje. Alantoin kot izvleček rastline Gabez (lat. Symphytum Officinale Radix) pospešuje nastanek novega tkiva, spodbuja delitev celic in s tem pospeši regeneracijo prizadete kože. Uporaba: Za čiščenje in toniziranje kože. Predstavlja uspešno intenzivno čistilno sredstvo za vse tipe kož, še posebej normalne in mešane kože. Tonika iz aloe vere ne priporočamo za čiščenje vek in predela okrog oči. Priporočljive kombinacije s tem izdelkom: Kadar čistimo kožo, je priporočljivo najprej uporabiti mleko za čiščenje obraza, da s kože odstranimo oljetopne nečistoče in jo razmastimo. Za odstranitev ličila iz oči uporabimo Olje za odstranitev ličila za oči in ustnice z naravnimi zeliščnimi izvlečki, ki ga odstranimo z navlaženo vato. intenzivno čisti vse tipe kož odstranjuje vodotopne nečistoče osveži kožo in ji povrne vlago izboljšuje počutje problematični koži koži povrne pH ravnovesje brez dodanih barvil ne vsebuje alkohola Sestavine: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Panthenol, Ethylhexylglycerin, Parfum, PEG-40-Hydrogenated Castor Oil, Imidazolidinyl Urea, Citric Acid, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Propylene Glycol, Potassium Sorbate 
Tonik Aloe vera, 200ml
4.9
EUR
InStock