Tekočina proti grizenju in sesanju nohtov mavala stop, 10ml

Mavala

Tekočina proti grizenju in sesanju nohtov MAVALA STOP, 10ml 264593

MAVALA STOP Tekočina proti grizenju in sesanju nohtov, 10ml.

Učinkovito sredstvo proti grizenju nohtov. Za odrasle in otroke.

Grizenje nohtov je zelo slaba navada, ki pogosto uide nadzoru, tako pri odraslih kot pri otrocih. V laboratorijih Mavale so razvili MAVALA STOP, neškodljivo sredstvo transparentne sestave, in z izrazitim, grenkim okusom. Lahko se uporablja samostojno ali preko laka za nohte. MAVALA STOP bo preprečil, da bi nosili roke k ustom in grizli nohte. MAVALA STOP priporočamo tudi za otroke, ki sesajo palec.

Navodilo za uporabo:

Na celotno površino nohta nanesite MAVALA STOP in počakajte minuto, da se posuši. Nanos ponovite vsak drugi dan, dokler ne premagate navade grizenja nohtov. MAVALA STOP lahko kadarkoli odstranite z odstranjevalcem laka za nohte. Po desetih dneh bi morali Vaši nohti rasti normalno, morda pa jih bo potrebno okrepiti! V tem primeru Vam priporočamo utrjevalec nohtov SCIENTIFIQUE K+ in KREMO ZA OBNOHTNO KOŽICO, ki bosta dokončno utrdila Vaše * NOVE* nohte.

Da bi Vam pomagali v boju proti grizenju nohtov, smo sestavili program z naslovom * Dobra rešitev*: prenehajte gristi nohte v *33 dneh*, ki ga lahko najdete na spletni strani mavala.com.

Pri manjših otrocih učinek izdelka ni vedno dosežen, saj nimajo popolnoma razvitih brbončic in jim je grenak okus lahko všeč.

Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let!

Uporabno: 24 mesecev po odprtju stekleničke

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo, vnetljivo

 

Sestavine:

Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Ester of PVM/MA Copolymer, Butyl Acetate, Alcohol Denat., N-Butyl Alcohol, Denatonium Benzoate, Acetyl Tributyl Citrate, Benzophenone-3, Water (Aqua), Violet 2 (CI 60725). [F903/4]
 
! Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.
 
 


12,80 €Na zalogi
Količina
Mavala
Tekočina proti grizenju in sesanju nohtov MAVALA STOP, 10ml
MAVALA STOP Tekočina proti grizenju in sesanju nohtov, 10ml. Učinkovito sredstvo proti grizenju nohtov. Za odrasle in otroke. Grizenje nohtov je zelo slaba navada, ki pogosto uide nadzoru, tako pri odraslih kot pri otrocih. V laboratorijih Mavale so razvili MAVALA STOP, neškodljivo sredstvo transparentne sestave, in z izrazitim, grenkim okusom. Lahko se uporablja samostojno ali preko laka za nohte. MAVALA STOP bo preprečil, da bi nosili roke k ustom in grizli nohte. MAVALA STOP priporočamo tudi za otroke, ki sesajo palec. Navodilo za uporabo: Na celotno površino nohta nanesite MAVALA STOP in počakajte minuto, da se posuši. Nanos ponovite vsak drugi dan, dokler ne premagate navade grizenja nohtov. MAVALA STOP lahko kadarkoli odstranite z odstranjevalcem laka za nohte. Po desetih dneh bi morali Vaši nohti rasti normalno, morda pa jih bo potrebno okrepiti! V tem primeru Vam priporočamo utrjevalec nohtov SCIENTIFIQUE K+ in KREMO ZA OBNOHTNO KOŽICO, ki bosta dokončno utrdila Vaše * NOVE* nohte. Da bi Vam pomagali v boju proti grizenju nohtov, smo sestavili program z naslovom * Dobra rešitev*: prenehajte gristi nohte v *33 dneh*, ki ga lahko najdete na spletni strani mavala.com. Pri manjših otrocih učinek izdelka ni vedno dosežen, saj nimajo popolnoma razvitih brbončic in jim je grenak okus lahko všeč. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let! Uporabno: 24 mesecev po odprtju stekleničke Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo, vnetljivo   Sestavine: Ethyl Acetate, Isopropyl Alcohol, Butyl Ester of PVM/MA Copolymer, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Ester of PVM/MA Copolymer, Butyl Acetate, Alcohol Denat., N-Butyl Alcohol, Denatonium Benzoate, Acetyl Tributyl Citrate, Benzophenone-3, Water (Aqua), Violet 2 (CI 60725). [F903/4] ! Ne pozabite: Tudi nohti na nogah potrebujejo vašo skrb.  
Tekočina proti grizenju in sesanju nohtov MAVALA STOP, 10ml
12.8
EUR
InStock