Tekoča krema za telo morski cvet, 200ml

L'Erbolario

Tekoča krema za telo Morski cvet, 200ml 869902

Tekoča krema za telo Morski cvet z izvlečki modrega lokvanja in alge nori. Krema za vse, ki obožujete poživljajočo energijo morja in njegovo slankasto aromo. Z vsakim nanosom vas bo obdal obstojni vonj lahnega slanega vetrca, tekoča in rahla tekstura pa bo vaše telo prekrila s prijetnim občutkom svežine. Formula kreme "Fiore dell'Onda" je obogatena s številnimi rastlinskimi učinkovinami. Te rastline svojo lepoto in blagodejno moč črpajo iz vode. Laminaria Digitata, rjava alga iz Bretanje, ki je v obliki izvlečka prisotna v olju iz grozdnih pešk, vsebuje obilico fitosterolov, karotenoidov in maščobnih kislin, ki kožo učvrstijo in nahranijo. Iz škrlatne alge nori, bogate z dragocenimi vitamini, proteini in minerali, pa pridobivajo tekočino z vlažilnimi in poživljajočimi lastnostmi. Izvleček in destilirana voda modrega lokvanja skrbita za zdravo kožo in jo ščitita pred škodljivimi zunanjimi vplivi, ki povzročajo pordelost in prekomerno izsušenost. Kombinacija treh različnih olj z vitaminom E daje kremi "Fiore dell'Onda" moč, da vaši koži povrne svežino, prožnost in lepoto.
 
Uporaba:
 
Tekoča krema bo obudila spomin na nežen objem valov, takoj ko si boste manjšo količino nanesli na telo in vtrli v kožo z nežnimi gibi. Svež in poživljajoč vonj kreme 'Fiore dell'Onda' je popoln zaključek kopeli ali prhanja, ko si boste v katerem koli letnem času zaželeli občutka morja na svojem telesu.

Sestavine:
 
Aqua, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate Citrate, Olea europaea Oil, Glycerin, Helianthus annuus Seed Oil, Nymphaea coerulea Flower Water, Cetearyl Alcohol, Profumo/Parfum, Benzyl Salicylate, Elaeis guineensis Oil, Nymphaea coerulea Flower Extract, Laminaria digitata Extract, Porphyra umbilicalis Extract, Tocopherol, Rosmarinus officinalis Extract, Vitis vinifera Seed Oil, Canola Oil, Xanthan Gum, Coumarin, Geraniol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

23,60 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Tekoča krema za telo Morski cvet, 200ml
Tekoča krema za telo Morski cvet z izvlečki modrega lokvanja in alge nori. Krema za vse, ki obožujete poživljajočo energijo morja in njegovo slankasto aromo. Z vsakim nanosom vas bo obdal obstojni vonj lahnega slanega vetrca, tekoča in rahla tekstura pa bo vaše telo prekrila s prijetnim občutkom svežine. Formula kreme "Fiore dell'Onda" je obogatena s številnimi rastlinskimi učinkovinami. Te rastline svojo lepoto in blagodejno moč črpajo iz vode. Laminaria Digitata, rjava alga iz Bretanje, ki je v obliki izvlečka prisotna v olju iz grozdnih pešk, vsebuje obilico fitosterolov, karotenoidov in maščobnih kislin, ki kožo učvrstijo in nahranijo. Iz škrlatne alge nori, bogate z dragocenimi vitamini, proteini in minerali, pa pridobivajo tekočino z vlažilnimi in poživljajočimi lastnostmi. Izvleček in destilirana voda modrega lokvanja skrbita za zdravo kožo in jo ščitita pred škodljivimi zunanjimi vplivi, ki povzročajo pordelost in prekomerno izsušenost. Kombinacija treh različnih olj z vitaminom E daje kremi "Fiore dell'Onda" moč, da vaši koži povrne svežino, prožnost in lepoto.   Uporaba:   Tekoča krema bo obudila spomin na nežen objem valov, takoj ko si boste manjšo količino nanesli na telo in vtrli v kožo z nežnimi gibi. Svež in poživljajoč vonj kreme 'Fiore dell'Onda' je popoln zaključek kopeli ali prhanja, ko si boste v katerem koli letnem času zaželeli občutka morja na svojem telesu. Sestavine:   Aqua, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate Citrate, Olea europaea Oil, Glycerin, Helianthus annuus Seed Oil, Nymphaea coerulea Flower Water, Cetearyl Alcohol, Profumo/Parfum, Benzyl Salicylate, Elaeis guineensis Oil, Nymphaea coerulea Flower Extract, Laminaria digitata Extract, Porphyra umbilicalis Extract, Tocopherol, Rosmarinus officinalis Extract, Vitis vinifera Seed Oil, Canola Oil, Xanthan Gum, Coumarin, Geraniol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Tekoča krema za telo Morski cvet, 200ml
23.6
EUR
InStock