Svilnato nežno suho olje za telo in lase z nežnim leskom, 100ml

Ren

Svilnato nežno suho olje za telo in lase z nežnim leskom, 100ml 680167

Svilnato nežno suho olje za telo in lase z nežnim leskom, 100ml - REN MOROCCAN ROSE GOLD GLOW PERFECT DRY OIL 100ML.

Odlično suho olje, ki naredi kožo prefinjeno mehko, nahranjeno, sijočo in zdravo. Oblikovano s 100% naravno pridobljenimi zdravilnimi učinkovinami iz Maroškega arganovega olja in dragocenega olja Damaščanske vrtnice, kožo globoko nahrani, mehča in ščiti. Koža in lasje so svilnato mehki in obdani s sijajem.
 
REZULTAT: Vlago zaklene v kožo. Obnovi mehkobo, elastičnost in udobje kože. Ščiti pred oksidativnimi poškodbami in se bojuje proti prezgodnjim znakom staranja
 
BIO IZVLEČKI: Maroško Arganovo olje, olje semen Arktične brusnice, rastlinski Ester
 
TIP KOŽE: Vsi tipi kože
 
UPORABA: Olje nanesite na telo in nežno masirajte, da se popolnoma vpije v kožo. Olje nanesite na dlani, ga nežno zmasirajte med prstmi in nato nanesite na lase. Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih. Vse sestavine so navedene na embalaži.
 
SESTAVINE:

Cetearyl Ethylhexanoate, Oleyl Erucate, Squalane, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum* (Fragrance), Rosa Canina Fruit Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Tocopherol, Rosa Damascena Flower Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Olus Oil, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool *100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel.
 


31,99 €27,19 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
 
SVR Physiopure gel za umivanje, 200ml 12,90 €
12,90 €10,96 €
 
Ren Gel za prhanje, 300ml 25,00 €
25,00 €21,25 €
 
L'Erbolario Fior di Salina Peneča kopel 250ml 14,50 €
14,50 €12,32 €
 
L'Erbolario Fior di Salina Krema za telo 200ml 23,90 €
23,90 €20,31 €
Ren
Svilnato nežno suho olje za telo in lase z nežnim leskom, 100ml
Svilnato nežno suho olje za telo in lase z nežnim leskom, 100ml - REN MOROCCAN ROSE GOLD GLOW PERFECT DRY OIL 100ML. Odlično suho olje, ki naredi kožo prefinjeno mehko, nahranjeno, sijočo in zdravo. Oblikovano s 100% naravno pridobljenimi zdravilnimi učinkovinami iz Maroškega arganovega olja in dragocenega olja Damaščanske vrtnice, kožo globoko nahrani, mehča in ščiti. Koža in lasje so svilnato mehki in obdani s sijajem. REZULTAT: Vlago zaklene v kožo. Obnovi mehkobo, elastičnost in udobje kože. Ščiti pred oksidativnimi poškodbami in se bojuje proti prezgodnjim znakom staranja BIO IZVLEČKI: Maroško Arganovo olje, olje semen Arktične brusnice, rastlinski Ester TIP KOŽE: Vsi tipi kože UPORABA: Olje nanesite na telo in nežno masirajte, da se popolnoma vpije v kožo. Olje nanesite na dlani, ga nežno zmasirajte med prstmi in nato nanesite na lase. Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih. Vse sestavine so navedene na embalaži. SESTAVINE: Cetearyl Ethylhexanoate, Oleyl Erucate, Squalane, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum* (Fragrance), Rosa Canina Fruit Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Tocopherol, Rosa Damascena Flower Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Olus Oil, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool *100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel. 
Svilnato nežno suho olje za telo in lase z nežnim leskom, 100ml
27.19
EUR
InStock