Sun secure sprej za zaščito pred soncem spf 50+, 200ml

SVR

Sun Secure sprej za zaščito pred soncem spf 50+, 200ml 1168679

Sun Secure sprej za zaščito pred soncem spf 50+, 200ml.

NEVIDNA OSVEŽUJOČA MEGLICA, NAMENJENA ZAŠČITI PRED SONCEM ZA ZELO OBČUTLJIVO KOŽO; ZA OTROKE OD 3+ IN ODRASLE (UVB/UVA+ vidni spekter + IR žarki)
 
Fina, osvežujoča meglica, ki ne pušča sledi na koži. Izdelek je odporen na vodo, znoj in drgnjenje. Nežen poletni vonj , ki ne vsebuje alergenov in ni fotosenzibilen.
 
Inovacija: integrirana tehnologija zaščite/100% organski filtri /Klinično dokazana učinkovitost
 
Način uporabe: pred izpostavljanjem soncu obilno in enakomerno nanesti na mokro ali suho kožo, na vse dele, ki so izpostavljeni soncu. Po potrebi ponovno nanesti. Izogibajte se izpostavljanju soncu ko je najmočnejše (12h-16h) ali pa se zaščitite z oblačili. Sončne opekline so zelo nevarne, posebej za otroke. Otroka ali dojenčka ne izpostavljajte direktnemu soncu. Pretirano izpostavjanje soncu je nevarno.
 
Sestavine:

BUTANE, ALCOHOL DENAT., DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HOMOSALATE, DIISOPROPYL ADIPATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POLYESTER-7, BETA-CAROTENE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, GLYCINE SOJA OIL, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE, LECITHIN, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, AQUA (PURIFIED WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, LYSOLECITHIN, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, PARFUM (FRAGRANCE).
 


19,03 €16,18 €Na zalogi
Količina
SVR
Sun Secure sprej za zaščito pred soncem spf 50+, 200ml
Sun Secure sprej za zaščito pred soncem spf 50+, 200ml. NEVIDNA OSVEŽUJOČA MEGLICA, NAMENJENA ZAŠČITI PRED SONCEM ZA ZELO OBČUTLJIVO KOŽO; ZA OTROKE OD 3+ IN ODRASLE (UVB/UVA+ vidni spekter + IR žarki) Fina, osvežujoča meglica, ki ne pušča sledi na koži. Izdelek je odporen na vodo, znoj in drgnjenje. Nežen poletni vonj , ki ne vsebuje alergenov in ni fotosenzibilen. Inovacija: integrirana tehnologija zaščite/100% organski filtri /Klinično dokazana učinkovitost Način uporabe: pred izpostavljanjem soncu obilno in enakomerno nanesti na mokro ali suho kožo, na vse dele, ki so izpostavljeni soncu. Po potrebi ponovno nanesti. Izogibajte se izpostavljanju soncu ko je najmočnejše (12h-16h) ali pa se zaščitite z oblačili. Sončne opekline so zelo nevarne, posebej za otroke. Otroka ali dojenčka ne izpostavljajte direktnemu soncu. Pretirano izpostavjanje soncu je nevarno. Sestavine: BUTANE, ALCOHOL DENAT., DICAPRYLYL CARBONATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HOMOSALATE, DIISOPROPYL ADIPATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, POLYESTER-7, BETA-CAROTENE, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, GLYCINE SOJA OIL, HYDROGENATED PHOSPHATIDYLCHOLINE, LECITHIN, LEPIDIUM SATIVUM SPROUT EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, AQUA (PURIFIED WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, LYSOLECITHIN, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOATE, PARFUM (FRAGRANCE). 
Sun Secure sprej za zaščito pred soncem spf 50+, 200ml
16.18
EUR
InStock