Stabilni vitamin c, 50ml

Kahne

Stabilni vitamin C, 50ml 224864

Učinki in pomen izdelka:

Vitamin C je eden glavnih vitaminov za kožo ne glede na tip in starost. V stabilizirani obliki deluje kot antioksidant, lovilec prostih radikalov. Zmanjša opaznost razširjenih kapilar in s tem rdečico. Nevtralizira uv-žarke in svetli pigmentne pege, tudi na rokah. Spodbuja tvorbo kolagenskih vlaken in zavira staranje kože. Primeren tudi za mlajše in mastne kože, ker pomaga pri odpravi mozoljev.

Uporaba:

Suha koža: porazdelimo vsebino treh pritiskov na dozirko. Mastna koža ali pigmentacija: doziranje podvojimo. Nanaša se na očiščen obraz pred kremo, tudi v kombinaciji z mazilom iz morskih alg in nego Dotox. Za svetlenje pigmentacije se večkrat dnevno škropimo tudi po rokah.

Stabilni vitamin C je osnovna podlaga, ki jo lahko nadgradimo z drugimi izdelki, ki ustrezajo vašemu tipu kože, še posebej pa je priporočljiva kombinacija z Naravnim mazilom iz morskih alg (zaradi tvorbe kolagena).

  • brez dodanih barvil, dišav in konzervansov
  • zmanjša opaznost razširjenih kapilar in s tem rdečico
  • spodbuja tvorbo kolagena
  • zavira staranje kože
  • uravnava stanje problematičnih kož
  • varuje pred škodljivimi vplivi iz okolja in UV žarki

Sestavine:

Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
 


13,78 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
Kahne
Stabilni vitamin C, 50ml
Učinki in pomen izdelka: Vitamin C je eden glavnih vitaminov za kožo ne glede na tip in starost. V stabilizirani obliki deluje kot antioksidant, lovilec prostih radikalov. Zmanjša opaznost razširjenih kapilar in s tem rdečico. Nevtralizira uv-žarke in svetli pigmentne pege, tudi na rokah. Spodbuja tvorbo kolagenskih vlaken in zavira staranje kože. Primeren tudi za mlajše in mastne kože, ker pomaga pri odpravi mozoljev. Uporaba: Suha koža: porazdelimo vsebino treh pritiskov na dozirko. Mastna koža ali pigmentacija: doziranje podvojimo. Nanaša se na očiščen obraz pred kremo, tudi v kombinaciji z mazilom iz morskih alg in nego Dotox. Za svetlenje pigmentacije se večkrat dnevno škropimo tudi po rokah. Stabilni vitamin C je osnovna podlaga, ki jo lahko nadgradimo z drugimi izdelki, ki ustrezajo vašemu tipu kože, še posebej pa je priporočljiva kombinacija z Naravnim mazilom iz morskih alg (zaradi tvorbe kolagena). brez dodanih barvil, dišav in konzervansov zmanjša opaznost razširjenih kapilar in s tem rdečico spodbuja tvorbo kolagena zavira staranje kože uravnava stanje problematičnih kož varuje pred škodljivimi vplivi iz okolja in UV žarki Sestavine: Aqua, Sodium Ascorbyl Phosphate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. 
Stabilni vitamin C, 50ml
13.78
EUR
InStock