Set parfumska verižica rozeta + parfum myspirit w020, 15ml

MySpirit by Rebeka

Set parfumska verižica rozeta + parfum MySpirit W020, 15ml 729304

Vodoodporna parfumska krema za sončenje MySpirit by Rebeka SUMMER vsebuje originalne dišavne sestavine parfuma MySpirit by Rebeka SUMMER, ki je brez alergenov in umetnih barvil, zato je krema za zaščito pred soncem primerna tudi za tiste z občutljivejšo kožo.

Parfumska krema s karitejevim maslom, vlažilnimi sestavinami in vitaminom E je namenjena vsem, ki imajo radi zdravo zagorelost in lep ten kože, saj vsebuje srednje močan UVB filter, ki preprečuje prodor žarkov več kot do srednje plasti in s tem spodbuja melamin za nastajanje porjavelosti. Se hitro vpija, ne pušča mastnih sledi in koži poda občutek svežine. Ta po nanosu še prijetno diši in je odlično poletno dopolnilo parfuma MySpirit by Rebeka SUMMER.

Primerna je za vse tipe kože – tudi za občutljivo. Je praktična in uporabna, saj je primerna za uporabo na obrazu, vratu, dekolteju in koži celega telesa. Je vodoodporna. Ni testirana na živalih.

Pakirana je v ekološki, okolju prijazni brezzračni plastenki, ki jo ščiti pred kisikom in tako varuje izdelek, da ta ohranja kakovost in čistost. Je primerne in uporabne oblike za potovanja.

Nasvet: v primerjavi z drugimi negovalnimi izdelki, pri kremah za sončenje velja pravilo »VEČ JE BOLJE«, saj krema kožo nahrani, navlaži in nanjo deluje blagodejno. Zaščitno kremo izdatneje nanašajte vedno tudi po kopanju, tuširanju in športnih aktivnostih. Bodite pozorni na prve dni sončenja, ko je nanos kreme še bolj pomemben.

Za več ljubezni do sonca in varne zagorelosti pod soncem in oblaki.

Sestavine:

Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Oleyl Erucate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearyl Alcohol, Steareth-7, Steareth-10, Dimethicone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (BEMT), Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Stearic Acid (and) Palmitic Acid, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Propylparaben

Art: MSKOSK003
 


8,95 €Na zalogi
Količina
MySpirit by Rebeka
Set parfumska verižica rozeta + parfum MySpirit W020, 15ml
Vodoodporna parfumska krema za sončenje MySpirit by Rebeka SUMMER vsebuje originalne dišavne sestavine parfuma MySpirit by Rebeka SUMMER, ki je brez alergenov in umetnih barvil, zato je krema za zaščito pred soncem primerna tudi za tiste z občutljivejšo kožo. Parfumska krema s karitejevim maslom, vlažilnimi sestavinami in vitaminom E je namenjena vsem, ki imajo radi zdravo zagorelost in lep ten kože, saj vsebuje srednje močan UVB filter, ki preprečuje prodor žarkov več kot do srednje plasti in s tem spodbuja melamin za nastajanje porjavelosti. Se hitro vpija, ne pušča mastnih sledi in koži poda občutek svežine. Ta po nanosu še prijetno diši in je odlično poletno dopolnilo parfuma MySpirit by Rebeka SUMMER. Primerna je za vse tipe kože – tudi za občutljivo. Je praktična in uporabna, saj je primerna za uporabo na obrazu, vratu, dekolteju in koži celega telesa. Je vodoodporna. Ni testirana na živalih. Pakirana je v ekološki, okolju prijazni brezzračni plastenki, ki jo ščiti pred kisikom in tako varuje izdelek, da ta ohranja kakovost in čistost. Je primerne in uporabne oblike za potovanja. Nasvet: v primerjavi z drugimi negovalnimi izdelki, pri kremah za sončenje velja pravilo »VEČ JE BOLJE«, saj krema kožo nahrani, navlaži in nanjo deluje blagodejno. Zaščitno kremo izdatneje nanašajte vedno tudi po kopanju, tuširanju in športnih aktivnostih. Bodite pozorni na prve dni sončenja, ko je nanos kreme še bolj pomemben. Za več ljubezni do sonca in varne zagorelosti pod soncem in oblaki. Sestavine: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Oleyl Erucate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Stearyl Alcohol, Steareth-7, Steareth-10, Dimethicone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine (BEMT), Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Stearic Acid (and) Palmitic Acid, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Triethanolamine, Propylparaben Art: MSKOSK003 
Set parfumska verižica rozeta + parfum MySpirit W020, 15ml
8.95
EUR
Na zalogi