Serum za telo body intensive, 75ml

Bioeffect

Serum za telo BODY INTENSIVE, 75ml 843584

Serum za telo BIOEFFECT BODY INTENSIVE, 75ml
Serum za telo, ki kljubuje starosti in vlaži ter hrani kožo. Učinkovito deluje na vseh delih telesa, tudi na večinoma najbolj kritičnih mestih, kot so notranji predel stegen, nadlahti in prsi.

Učinkovit koncentriran serum za telo
 
Kot vsa kozmetika Bioeffect, tudi koncentriran serum za telo Bioeffect Body Intensive izkorišča dokazano moč proteina EGF, naravnega proteina kože, ki je znan po svoji sposobnosti, da deluje proti staranju in izboljša splošni videz kože.
Za doseganje najboljših rezultatov izboljšanja kože uporabljajte serum Body Intensive vsak dan po tuširanju. Nanašajte varčno - samo dve do tri kapljice na vsak del telesa. Vtrite s čvrstimi gibi navzgor po nogah, rokah in telesu. Nežno vtrite v predelu prsi.
Ob upoštevanju navodil za uporabo steklenička seruma - 75 ml, zadostuje približno za mesec dni.
 
Lastnosti:

- Serum koža zlahka absorbira.
- Koži daje občutek popolne navlaženosti in mehkobe.
- Grobe površine se občutno zmanjšajo.
- Izgled in tekstura kože sta izboljšana.
- Telo izgleda bolj čvrsto, polepšano in bolj mladostno.
- Učinkovito deluje na vseh delih telesa, učinki pa so opazni tudi na večinoma najbolj kritičnih mestih, kot so notranji predel stegen, nadlahti in prsi.
 
 
Sestavine:

GLYCERINE, AQUA, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TROMETHAMINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM DEHYDROACETATE ,HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).
 
 


93,20 €Na zalogi
Količina
Bioeffect
Serum za telo BODY INTENSIVE, 75ml
Serum za telo BIOEFFECT BODY INTENSIVE, 75mlSerum za telo, ki kljubuje starosti in vlaži ter hrani kožo. Učinkovito deluje na vseh delih telesa, tudi na večinoma najbolj kritičnih mestih, kot so notranji predel stegen, nadlahti in prsi. Učinkovit koncentriran serum za telo Kot vsa kozmetika Bioeffect, tudi koncentriran serum za telo Bioeffect Body Intensive izkorišča dokazano moč proteina EGF, naravnega proteina kože, ki je znan po svoji sposobnosti, da deluje proti staranju in izboljša splošni videz kože.Za doseganje najboljših rezultatov izboljšanja kože uporabljajte serum Body Intensive vsak dan po tuširanju. Nanašajte varčno - samo dve do tri kapljice na vsak del telesa. Vtrite s čvrstimi gibi navzgor po nogah, rokah in telesu. Nežno vtrite v predelu prsi.Ob upoštevanju navodil za uporabo steklenička seruma - 75 ml, zadostuje približno za mesec dni. Lastnosti: - Serum koža zlahka absorbira.- Koži daje občutek popolne navlaženosti in mehkobe.- Grobe površine se občutno zmanjšajo.- Izgled in tekstura kože sta izboljšana.- Telo izgleda bolj čvrsto, polepšano in bolj mladostno.- Učinkovito deluje na vseh delih telesa, učinki pa so opazni tudi na večinoma najbolj kritičnih mestih, kot so notranji predel stegen, nadlahti in prsi.  Sestavine: GLYCERINE, AQUA, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TROMETHAMINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM DEHYDROACETATE ,HORDEUM VULGARE SEED EXTRACT, EGF (TRANSGENIC BARLEY SH-OLIGOPEPTIDE-1).  
Serum za telo BODY INTENSIVE, 75ml
93.2
EUR
InStock