Serum za sijaj z anti-age učinkom, 15ml

Planters

Serum za sijaj z Anti-Age učinkom, 15ml 858186

Serum za obraz Anti-Age za vse vrste kože.

Bogata in mehka tekstura z enostavno in takojšnjo absorpcijo. Visoka vsebnost naravnih aktivnih učinkovin kožo osveži in prenovi njen mladostni videz. Zmanjšuje znake staranja, izboljša elastičnost in napetost kože na obrazu.

Navodila za uporabo: Nanesite nekaj kapljic seruma na očiščeno kožo obraza in vratu, ter nežno masirajte.

Sestavine:

Gel Aloe Vere (vlaži, tonira in pomirja), geranyl propanol (regenerira), bio Mandljevo olje (pomirja), izvleček rastline Imperata Cylindrica, Karobov izvleček (vlaži, ščiti in regenerira), izvleček olive (blaži in hrani), skvalen olive (pomlajuje), UVA in UVB filtri.

NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE SILIKONA, NE VSEBUJE POLIETILEN GLIKOLA (PEG), NE VSEBUJE ALKOHOLA, NE VSEBUJE VAZELINA, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE SUROVIN ŽIVALSKEGA IZVORA, NE VSEBUJE LANOLINA, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA, JE DERMATOLOŠKO TESTIRANA.


19,00 €Na zalogi
Količina
Planters
Serum za sijaj z Anti-Age učinkom, 15ml
Serum za obraz Anti-Age za vse vrste kože. Bogata in mehka tekstura z enostavno in takojšnjo absorpcijo. Visoka vsebnost naravnih aktivnih učinkovin kožo osveži in prenovi njen mladostni videz. Zmanjšuje znake staranja, izboljša elastičnost in napetost kože na obrazu. Navodila za uporabo: Nanesite nekaj kapljic seruma na očiščeno kožo obraza in vratu, ter nežno masirajte. Sestavine: Gel Aloe Vere (vlaži, tonira in pomirja), geranyl propanol (regenerira), bio Mandljevo olje (pomirja), izvleček rastline Imperata Cylindrica, Karobov izvleček (vlaži, ščiti in regenerira), izvleček olive (blaži in hrani), skvalen olive (pomlajuje), UVA in UVB filtri. NE VSEBUJE PARABENOV, NE VSEBUJE SILIKONA, NE VSEBUJE POLIETILEN GLIKOLA (PEG), NE VSEBUJE ALKOHOLA, NE VSEBUJE VAZELINA, NE VSEBUJE ALERGENIH DIŠAV, NE VSEBUJE SUROVIN ŽIVALSKEGA IZVORA, NE VSEBUJE LANOLINA, NE VSEBUJE SLEDI NIKLJA, JE DERMATOLOŠKO TESTIRANA.
Serum za sijaj z Anti-Age učinkom, 15ml
19
EUR
InStock