Sebiaclear micelarna voda za čiščenje mastne kože, 400ml

SVR

Sebiaclear micelarna voda za čiščenje mastne kože, 400ml 1172999

Sebiaclear micelarna voda za čiščenje mastne kože, 400ml.

Micelarna voda za nežno čiščenje mastne kože obraza in odstranjevanje ličil. Nekomedogeno, brez alkohola in parabenov.

Linija Sebiaclear je namenjena mastni in mešani koži. Preprečuje izločanje sebuma, ki ga povzroča stres. Lysalpha linija za mastno kožo temelji na učinkoviti in inovativni formuli brez parabenov, ki je bila posebej razvita za maksimalno toleranco in udobje. Micelarna voda za čiščenje obraza globinsko čisti mastno kožo in učinkovito odstrani odvečni sebum, nečistoče in ličila. Prijetnega vonja. Glavne sestavine: cink, glukonolakton.
 
Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na bombažno blazinico in očistite obraz. Brez izpiranja.
 
Sestavine:

AQUA (PURIFIED WATER), POLOXAMER 184, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, GLUCONOLACTONE, 1,2-HEXANEDIOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CETRIMONIUM BROMIDE, PARFUM (FRAGRANCE).
 


15,44 €Na zalogi
Količina
SVR
Sebiaclear micelarna voda za čiščenje mastne kože, 400ml
Sebiaclear micelarna voda za čiščenje mastne kože, 400ml. Micelarna voda za nežno čiščenje mastne kože obraza in odstranjevanje ličil. Nekomedogeno, brez alkohola in parabenov. Linija Sebiaclear je namenjena mastni in mešani koži. Preprečuje izločanje sebuma, ki ga povzroča stres. Lysalpha linija za mastno kožo temelji na učinkoviti in inovativni formuli brez parabenov, ki je bila posebej razvita za maksimalno toleranco in udobje. Micelarna voda za čiščenje obraza globinsko čisti mastno kožo in učinkovito odstrani odvečni sebum, nečistoče in ličila. Prijetnega vonja. Glavne sestavine: cink, glukonolakton. Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na bombažno blazinico in očistite obraz. Brez izpiranja. Sestavine: AQUA (PURIFIED WATER), POLOXAMER 184, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, GLUCONOLACTONE, 1,2-HEXANEDIOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CETRIMONIUM BROMIDE, PARFUM (FRAGRANCE). 
Sebiaclear micelarna voda za čiščenje mastne kože, 400ml
15.44
EUR
InStock