Šampon za lase in telo periplo, 250ml

L'Erbolario

Šampon za lase in telo Periplo, 250ml 400334

Svež in poživljajoč šampon je ujel vonj, ki ga mediteranska makija oddaja zvečer. Učinkovito in nežno umije vaše lase in kožo. Derivati oljčnega olja skupaj z derivati ovsa in kokosa dajejo vlago in mehkobo, izvlečki materine dušice in lovorja pa zožujejo pore, čistijo in tonificirajo. Lepoto, lesk in moč lasem podarjata med in olje limnate. Šampon za lase in telo Periplo zjutraj poživlja, zvečer sprošča, dragocen je tudi čez dan po športni aktivnosti.
 
Uporaba:
 
Zmerna količina izdelka zadošča za bogato šamponiranje in umivanje telesa z veliko mehke pene.

Sestavine:

Aqua (Water), Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoyl Glutamate, Lauryl Glucoside, Hydroxypropyltrimonium Honey, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Thymus vulgaris (Thyme) Extract, Laurus nobilis Leaf Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Olivamphoacetate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, PCA Glyceryl Oleate, Citric Acid, Citral, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. 


14,50 €12,32 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
L'Erbolario
Šampon za lase in telo Periplo, 250ml
Svež in poživljajoč šampon je ujel vonj, ki ga mediteranska makija oddaja zvečer. Učinkovito in nežno umije vaše lase in kožo. Derivati oljčnega olja skupaj z derivati ovsa in kokosa dajejo vlago in mehkobo, izvlečki materine dušice in lovorja pa zožujejo pore, čistijo in tonificirajo. Lepoto, lesk in moč lasem podarjata med in olje limnate. Šampon za lase in telo Periplo zjutraj poživlja, zvečer sprošča, dragocen je tudi čez dan po športni aktivnosti. Uporaba: Zmerna količina izdelka zadošča za bogato šamponiranje in umivanje telesa z veliko mehke pene. Sestavine: Aqua (Water), Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoyl Glutamate, Lauryl Glucoside, Hydroxypropyltrimonium Honey, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Thymus vulgaris (Thyme) Extract, Laurus nobilis Leaf Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Olivamphoacetate, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, PCA Glyceryl Oleate, Citric Acid, Citral, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate. 
Šampon za lase in telo Periplo, 250ml
12.32
EUR
InStock