So loucura tekoče milo za telo in roke 500ml

Baija

SO LOUCURA Tekoče milo za telo in roke 500ml 1049718

To milo je narejeno po tradicionalnih metodah vrhunskih mojstrov mil. V kotlu raztopijo čista rastlinska olja. Kremno milo je idealno za vsakodnevno umivanje.
 Kožo pusti mehko in nežno odišavljeno. Ne vsebuje živalskih maščob, sintetičnih dodatkov, EDTA in PEG-free.
 
 Glavne sestavine:
 - + 97% sestavine naravnega izvora.
 - Rastlinska olja.
 - Dišava, ustvaril jo je mojster parfumov Grasse.
 
 
 Ker je to milo narejeno iz naravnih olj, se lahko njegova tekstura in barva čez čas spreminjata.
 Nizke temperature ob hranjenju lahko povzročijo kristalizacijo. Te spremembe na noben način ne vplivajo na kvaliteto samega proizvoda.
 
 Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. Izogibajte se kontaktu z očmi.
 
 Sestavine:
 
 AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIA- CETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, TOCOPHEROL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.
 
 Namig za uporabo:
 Vsi tipi kož
 Brez parabena
16,70 €10,02 €Na zalogi
Količina
Baija
SO LOUCURA Tekoče milo za telo in roke 500ml
To milo je narejeno po tradicionalnih metodah vrhunskih mojstrov mil. V kotlu raztopijo čista rastlinska olja. Kremno milo je idealno za vsakodnevno umivanje. Kožo pusti mehko in nežno odišavljeno. Ne vsebuje živalskih maščob, sintetičnih dodatkov, EDTA in PEG-free.  Glavne sestavine: - + 97% sestavine naravnega izvora. - Rastlinska olja. - Dišava, ustvaril jo je mojster parfumov Grasse.   Ker je to milo narejeno iz naravnih olj, se lahko njegova tekstura in barva čez čas spreminjata. Nizke temperature ob hranjenju lahko povzročijo kristalizacijo. Te spremembe na noben način ne vplivajo na kvaliteto samega proizvoda.  Samo za zunanjo uporabo. Ne zaužijte. Izogibajte se kontaktu z očmi.  Sestavine:  AQUA (WATER), POTASSIUM COCOATE, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, POLYGLYCERYL-3 CAPRYLATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIA- CETATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, POTASSIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, TOCOPHEROL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE.  Namig za uporabo: Vsi tipi kož Brez parabena
SO LOUCURA Tekoče milo za telo in roke 500ml
10.02
EUR
InStock