Rosa mosqueta, 15ml

Kahne

Rosa mosqueta, 15ml 224862

Učinki in pomen izdelka:

Vsebuje visoko stopnjo vitaminov in je zelo hranljivo. Vsebuje retinol (provitamin A), ki izboljša strukturo kože in pomaga pri obnavljanju povrhnjice. Bogato je z vitaminom C in nenasičenimi maščobnimi kislinami. Regenerira celice in uspešno pomaga blažiti težave z brazgotinami, strijami, zmanjšuje gube. Pomaga pri bledenju starostnih peg, lajša poškodbe na koži po sončenju.

Naravno šipkovo olje je po delovanju primerljivo z naprednejšimi tehnikami korekture kože in daje intenzivno nego vsem občutljivim vrstam kože.

Uporaba:

Priporočljivo je vsakodnevno nanašanje pred kremo, za hitro doseganje učinkovitosti se lahko nanaša tudi 3x dnevno, njegov poseben vonj je rezultat koncentracije in čistosti, ta vonj izgine po nekaj minutah.

Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, ter vsemi kremami. Zaradi mastne komponente ga uporabimo tik preden nanesemo kremo, ko smo predhodno že nanesli druge vlažilne podlage.

Sestavine:

Rosa Canina Fruit Oil (Rosa Mosqueta), Paraffinum Liquidum.
 


16,21 €Na zalogi
Količina
Kahne
Rosa mosqueta, 15ml
Učinki in pomen izdelka: Vsebuje visoko stopnjo vitaminov in je zelo hranljivo. Vsebuje retinol (provitamin A), ki izboljša strukturo kože in pomaga pri obnavljanju povrhnjice. Bogato je z vitaminom C in nenasičenimi maščobnimi kislinami. Regenerira celice in uspešno pomaga blažiti težave z brazgotinami, strijami, zmanjšuje gube. Pomaga pri bledenju starostnih peg, lajša poškodbe na koži po sončenju. Naravno šipkovo olje je po delovanju primerljivo z naprednejšimi tehnikami korekture kože in daje intenzivno nego vsem občutljivim vrstam kože. Uporaba: Priporočljivo je vsakodnevno nanašanje pred kremo, za hitro doseganje učinkovitosti se lahko nanaša tudi 3x dnevno, njegov poseben vonj je rezultat koncentracije in čistosti, ta vonj izgine po nekaj minutah. Izdelek lahko kombiniramo z vsemi drugimi podlagami, ki se nanašajo pred kremo, ter vsemi kremami. Zaradi mastne komponente ga uporabimo tik preden nanesemo kremo, ko smo predhodno že nanesli druge vlažilne podlage. Sestavine: Rosa Canina Fruit Oil (Rosa Mosqueta), Paraffinum Liquidum. 
Rosa mosqueta, 15ml
16.21
EUR
InStock