Risposta tekoči gel za čiščenje kože, 200ml

L'Erbolario

Risposta tekoči gel za čiščenje kože, 200ml 404746

Ko želimo ohranjati mladostni videz in koži nameniti posebno pozornost, je izrednega pomena uporaba preparatov za čiščenje kože in odstranjevanje ličil. V liniji Vrhunska fitokozmetika je čistilni gel še bolj bogat in dragocen. “Risposta” Čiščenje kože je izredno nežen in rahlo penast gel za najbolj občutljive in ranljive predele obraza, obenem pa globinsko čisti, vlaži in s kože odstrani ličila, nečistočo in ostanke smoga. Pri tem sodelujejo izvlečki sojinih semen, ki preprečujejo prezgodnje staranje in pomagajo pri vseh nadaljnjih postopkih.
 
Uporaba:
 
Gel lahko uporabljate tudi na kosmiču vate ali ga direktno nanašate na vlažen obraz; nato ga z rahlo masažo vtirate, da vpije vso nečistočo in ličila. Na koncu ga odstranite z novim kosmičem vate in obraz splaknite z obilico vode.

Sestavine:

Aqua (Water), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Hydroxypropyl Guar, Glycine soja (Soybean) Protein, Saccharide Isomerate, Disodium Cocoamphodiacetate.
 


23,60 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
L'Erbolario
Risposta tekoči gel za čiščenje kože, 200ml
Ko želimo ohranjati mladostni videz in koži nameniti posebno pozornost, je izrednega pomena uporaba preparatov za čiščenje kože in odstranjevanje ličil. V liniji Vrhunska fitokozmetika je čistilni gel še bolj bogat in dragocen. “Risposta” Čiščenje kože je izredno nežen in rahlo penast gel za najbolj občutljive in ranljive predele obraza, obenem pa globinsko čisti, vlaži in s kože odstrani ličila, nečistočo in ostanke smoga. Pri tem sodelujejo izvlečki sojinih semen, ki preprečujejo prezgodnje staranje in pomagajo pri vseh nadaljnjih postopkih. Uporaba: Gel lahko uporabljate tudi na kosmiču vate ali ga direktno nanašate na vlažen obraz; nato ga z rahlo masažo vtirate, da vpije vso nečistočo in ličila. Na koncu ga odstranite z novim kosmičem vate in obraz splaknite z obilico vode.Sestavine: Aqua (Water), Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Hydroxypropyl Guar, Glycine soja (Soybean) Protein, Saccharide Isomerate, Disodium Cocoamphodiacetate. 
Risposta tekoči gel za čiščenje kože, 200ml
23.6
EUR
InStock