Regenerativni serum 30ml

Dr. Hauschka

Regenerativni serum 30ml 889520

Regenerativni serum
Vlažilna nega, ki gladi in poživlja kožo

Regenerativni serum daje koži nov občutek vitalnosti. Kožo spodbudi, da se obnavlja s svojo lastno močjo. Kutinova semena, kalanhoja (briofilum), črna detelja in med iz cvetov črne detelje dajejo koži vse, kar potrebuje ob staranju. Serum blaži gubice in izrazne linije zaradi izsuševanja, krepi funkcije kože, uravnava vsebnost vlage v koži, občutno izboljšuje in gladi kožo. Pomirja pordelo in občutljivo kožo.
 
Stanje kože:

Zrela koža

Uporaba:

Zjutraj po čiščenju nanesite enega do dva potiska seruma na obraz, vrat in dekolte. Za optimalen rezultat uporabite zjutraj Regenerativno dnevno kremo, ponoči pa zadostuje samo Regenerativni serum.

Nasveti:

Za nego zahtevne in zrele kože priporočamo še Regenerativno dnevno kremo, Regenerativno kremo za okoli oči, Regenerativno kremo za vrat in dekolte in Regenerativna krema za telo. Za še bolj intenzivno nego dodatno priporočamo Intenzivno regenerativno nego.

Kakovost:
 
 - 100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE
 - brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov
 - brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG)
 - veganska
 - dermatološko testirana
 - brez poskusov na živalih
 - kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji
 
Sestavine:

Water (Aqua), Alcohol, Pyrus Cydonia Seed Extract, Glycerin, Trifolium Pratense (Clover) Extract, Algin, Kalanchoe Daigremontiana Leaf Extract, Honey (Mel), Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Citral*, Sucrose Laurate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum.

*from natural essential oils
 


51,45 €Na zalogi
Količina
Dr. Hauschka
Regenerativni serum 30ml
Regenerativni serumVlažilna nega, ki gladi in poživlja kožo Regenerativni serum daje koži nov občutek vitalnosti. Kožo spodbudi, da se obnavlja s svojo lastno močjo. Kutinova semena, kalanhoja (briofilum), črna detelja in med iz cvetov črne detelje dajejo koži vse, kar potrebuje ob staranju. Serum blaži gubice in izrazne linije zaradi izsuševanja, krepi funkcije kože, uravnava vsebnost vlage v koži, občutno izboljšuje in gladi kožo. Pomirja pordelo in občutljivo kožo. Stanje kože: Zrela koža Uporaba: Zjutraj po čiščenju nanesite enega do dva potiska seruma na obraz, vrat in dekolte. Za optimalen rezultat uporabite zjutraj Regenerativno dnevno kremo, ponoči pa zadostuje samo Regenerativni serum. Nasveti: Za nego zahtevne in zrele kože priporočamo še Regenerativno dnevno kremo, Regenerativno kremo za okoli oči, Regenerativno kremo za vrat in dekolte in Regenerativna krema za telo. Za še bolj intenzivno nego dodatno priporočamo Intenzivno regenerativno nego. Kakovost:  - 100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE - brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov - brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG) - veganska - dermatološko testirana - brez poskusov na živalih - kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji Sestavine: Water (Aqua), Alcohol, Pyrus Cydonia Seed Extract, Glycerin, Trifolium Pratense (Clover) Extract, Algin, Kalanchoe Daigremontiana Leaf Extract, Honey (Mel), Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Geraniol*, Citronellol*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Citral*, Sucrose Laurate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum. *from natural essential oils 
Regenerativni serum 30ml
51.45
EUR
InStock