Razstrupljevalna glinena maska za mešano in mastno kožo, 50ml

Ren

Razstrupljevalna glinena maska za mešano in mastno kožo, 50ml 753487

Razstrupljevalna glinena maska za mešano in mastno kožo, 50ml - REN CLARIMATTE INVISIBLE PORES DETOX MASK 50ml.

Razstrupljevalna glinena maska, očisti nečistoče iz kože in jo razstrupi. Zmanjša in izboljša videz por, zmanjšuje prekomerno izločanje maščobe in preprečuje izbruhe mozoljev. Koža je očiščena, matirana in tonirana.
 
REZULTAT: kožo očisti in jo razstrupi. Zmanjša prekomerno izločanje maščobe, odpira pore in jih očisti. Koža je mehka, gladka, napeta in očiščena.
 
BIO IZVLEČKI: Glina, Tropska Spirulina, Olje sivke
 
TIP KOŽE: Mešana do mastna koža, primerno tudi za v se tipe kože.
 
UPORABA: Masko v enakomernem sloju nanesite na očiščen obraz, pustite delovati 10 do 15 minut oziroma toliko časa, dokler se maska popolnoma ne strdi. Odstranite jo tako, kot da bi s prsti nežno »poredirali« masko z obraza, nato sperite s toplo vodo. Po uporabi, masko zaprite z majhnim čepkom, da preprečite izsušitev. Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih.
 
SESTAVINE:

Aqua (Water), Kaolin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Spirulina Platensis Powder, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Callitris Introtropica Wood Oil, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water Extract, Limonene, Linalool.
 


32,99 €Na zalogi
Količina
Ren
Razstrupljevalna glinena maska za mešano in mastno kožo, 50ml
Razstrupljevalna glinena maska za mešano in mastno kožo, 50ml - REN CLARIMATTE INVISIBLE PORES DETOX MASK 50ml. Razstrupljevalna glinena maska, očisti nečistoče iz kože in jo razstrupi. Zmanjša in izboljša videz por, zmanjšuje prekomerno izločanje maščobe in preprečuje izbruhe mozoljev. Koža je očiščena, matirana in tonirana. REZULTAT: kožo očisti in jo razstrupi. Zmanjša prekomerno izločanje maščobe, odpira pore in jih očisti. Koža je mehka, gladka, napeta in očiščena. BIO IZVLEČKI: Glina, Tropska Spirulina, Olje sivke TIP KOŽE: Mešana do mastna koža, primerno tudi za v se tipe kože. UPORABA: Masko v enakomernem sloju nanesite na očiščen obraz, pustite delovati 10 do 15 minut oziroma toliko časa, dokler se maska popolnoma ne strdi. Odstranite jo tako, kot da bi s prsti nežno »poredirali« masko z obraza, nato sperite s toplo vodo. Po uporabi, masko zaprite z majhnim čepkom, da preprečite izsušitev. Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih. SESTAVINE: Aqua (Water), Kaolin, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Spirulina Platensis Powder, Lactic Acid, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Phenoxyethanol, Callitris Introtropica Wood Oil, Sodium Hydroxymethylglycinate, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water Extract, Limonene, Linalool. 
Razstrupljevalna glinena maska za mešano in mastno kožo, 50ml
32.99
EUR
InStock