Protect & refresh sprej s potisnim plinom za zaščito pred soncem zf 20, 200ml

Nivea

Protect & Refresh sprej s potisnim plinom za zaščito pred soncem ZF 20, 200ml 469738

Protect & Refresh hladilni sprej s potisnim plinom ima prijeten hladilni učinek, ki kožo osveži in na njej pusti svilnat občutek. Nanos je enostaven: prozoren, nemasten sprej se hitro vpije in ne pušča belih sledov na vaši koži. Razpršite ga lahko brez večkratnega pritiskanja in z vseh kotov. Prijeten nanos dopolnjuje visoko učinkovit UVA-/UVB-zaščitni sistem.

Kako deluje:

Ko formulo razpršite neposredno na kožo, popolno uravnoteženo součinkovanje mentola in etanola, ki ju vsebuje, ustvari lahek in hladilen učinek.

Aerosol ima poseben ventil, ki ga je mogoče uporabljati v vseh smereh – tudi obrnjenega navzdol, zato lahko zaščitite celo težko dostopna mesta. Z neprekinjenim pršenjem se sproščajo drobne kapljice, ki ustvarijo lahek, enakomeren sloj za zaščito pred soncem po celem telesu, na koži pa ne pusti lepljivega občutka ali belih sledov.

Uporaba:

Obilno nanesite pred izpostavljenostjo soncu in večkrat ponovno nanesite, zlasti po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, da ohranite prvotno zaščito.
• Pred uporabo dobro pretresite.
• Ne pršite neposredno v obraz.
• Izogibajte se intenzivnemu opoldanskemu soncu in predolgi izpostavljenosti soncu.
• Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.
• Nosite zaščitna oblačila in na nezaščitene predele nanesite zadostno količino sredstva za zaščito pred soncem.
• Premajhna količina izdelka za zaščito pred soncem pomembno zmanjša raven zaščite.
• Nobeno sredstvo za zaščito pred soncem ne zagotavlja 100 % zaščite.
• Izogibajte se neposrednemu stiku s tekstilom in trdimi površinami, saj lahko izdelek na njih pusti madeže.

Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Sestavine:

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Cyclomethicone, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Menthol, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Aqua, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Citronellol, Coumarin, Parfum.

12,00 €Na zalogi
Količina
Nivea
Protect & Refresh sprej s potisnim plinom za zaščito pred soncem ZF 20, 200ml
Protect & Refresh hladilni sprej s potisnim plinom ima prijeten hladilni učinek, ki kožo osveži in na njej pusti svilnat občutek. Nanos je enostaven: prozoren, nemasten sprej se hitro vpije in ne pušča belih sledov na vaši koži. Razpršite ga lahko brez večkratnega pritiskanja in z vseh kotov. Prijeten nanos dopolnjuje visoko učinkovit UVA-/UVB-zaščitni sistem. Kako deluje: Ko formulo razpršite neposredno na kožo, popolno uravnoteženo součinkovanje mentola in etanola, ki ju vsebuje, ustvari lahek in hladilen učinek. Aerosol ima poseben ventil, ki ga je mogoče uporabljati v vseh smereh – tudi obrnjenega navzdol, zato lahko zaščitite celo težko dostopna mesta. Z neprekinjenim pršenjem se sproščajo drobne kapljice, ki ustvarijo lahek, enakomeren sloj za zaščito pred soncem po celem telesu, na koži pa ne pusti lepljivega občutka ali belih sledov. Uporaba: Obilno nanesite pred izpostavljenostjo soncu in večkrat ponovno nanesite, zlasti po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, da ohranite prvotno zaščito.• Pred uporabo dobro pretresite.• Ne pršite neposredno v obraz.• Izogibajte se intenzivnemu opoldanskemu soncu in predolgi izpostavljenosti soncu.• Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.• Nosite zaščitna oblačila in na nezaščitene predele nanesite zadostno količino sredstva za zaščito pred soncem.• Premajhna količina izdelka za zaščito pred soncem pomembno zmanjša raven zaščite.• Nobeno sredstvo za zaščito pred soncem ne zagotavlja 100 % zaščite.• Izogibajte se neposrednemu stiku s tekstilom in trdimi površinami, saj lahko izdelek na njih pusti madeže. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša. Sestavine: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Cyclomethicone, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Menthol, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Aqua, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Citronellol, Coumarin, Parfum.
Protect & Refresh sprej s potisnim plinom za zaščito pred soncem ZF 20, 200ml
12
EUR
Na zalogi