Prej & potem • zaščitni serum anti-age, 28ml

L'Erbolario

Prej & Potem • Zaščitni serum anti-age, 28ml 512032

Z nanosom seruma pred sončenjem omogočite bogati mešanici aktivnih rastlinskih sestavin, med katerimi izstopata amarantovo olje in izvleček kaše lubenice iz Kalaharija, ki učinkujejo antioksidativno in kožo ščitijo, da čez dan karseda omeji nastajanje prostih radikalov, ki povzročajo zgodnje staranje kože.
 
Ob nanosu po sončenju pa mehčalne in vlažilne aktivne snovi, kot sta izvleček opuncije in riževo olje, na kožo učinkujejo blagodejno in hitro ublažijo rdečico. Tako bosta prišli do izraza svežina obraza in zagorelost kože, ki jo lipoaminokislilnski aktivator zagorelosti še dodatno poudari. Tretma z dvojno inovativno funkcijo je izjemno učinkovit PREJ, ko kožo pripravi na srečanje s soncem, in POTEM, ko ji pomaga, da ustrezno odreagira na posledice sončenja.
 
Uporaba:
 
Preden se prepustite soncu, si s priročno kapalko kanite malo izdelka na konice prstov in ga s krožnimi gibi nanesite na obraz in dekolte. Zatem vedno nanesite vaš izdelek za sončenje in po kopanju nanos seruma ponovite. Tudi ob koncu dneva, potem ko obraz umijete s sladko vodo, si pred vašo izbrano kremo za obraz nanesite serum Prej & Potem. Ta superkoncentrat antioksidativnih sestavin, ki je v poletnih mesecih nepogrešljiv, lahko uporabljate čez celo leto. Vaša koža vam bo hvaležna, saj predstavlja zanjo zaveznika, ki ji pomaga preprečevati in zavirati zgodnje staranje kože.

OPOZORILO:
Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majice, sončna očala,...).
Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.
Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje , tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito.

Sestavine:

Aqua, Oryza sativa Bran Oil, Olea europaea Oil, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Canola Oil, Citrullus vulgaris Fruit Extract, Olea europaea Leaf Extract, Opuntia ficus-indica Stem Extract, Amaranthus cruentus Extract, Rosmarinus officinalis Extract, Elaeis guineensis Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Citrulline, Potassium Caproyl Tyrosine, Oleic\Linoleic\Linolenic Polyglycerides, Trehalose, Tocopherol, Hydroxyethylcellulose, Isohexadecane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Polysorbate 80, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate, Copolymer, Profumo/Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 
 


24,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Prej & Potem • Zaščitni serum anti-age, 28ml
Z nanosom seruma pred sončenjem omogočite bogati mešanici aktivnih rastlinskih sestavin, med katerimi izstopata amarantovo olje in izvleček kaše lubenice iz Kalaharija, ki učinkujejo antioksidativno in kožo ščitijo, da čez dan karseda omeji nastajanje prostih radikalov, ki povzročajo zgodnje staranje kože. Ob nanosu po sončenju pa mehčalne in vlažilne aktivne snovi, kot sta izvleček opuncije in riževo olje, na kožo učinkujejo blagodejno in hitro ublažijo rdečico. Tako bosta prišli do izraza svežina obraza in zagorelost kože, ki jo lipoaminokislilnski aktivator zagorelosti še dodatno poudari. Tretma z dvojno inovativno funkcijo je izjemno učinkovit PREJ, ko kožo pripravi na srečanje s soncem, in POTEM, ko ji pomaga, da ustrezno odreagira na posledice sončenja. Uporaba: Preden se prepustite soncu, si s priročno kapalko kanite malo izdelka na konice prstov in ga s krožnimi gibi nanesite na obraz in dekolte. Zatem vedno nanesite vaš izdelek za sončenje in po kopanju nanos seruma ponovite. Tudi ob koncu dneva, potem ko obraz umijete s sladko vodo, si pred vašo izbrano kremo za obraz nanesite serum Prej & Potem. Ta superkoncentrat antioksidativnih sestavin, ki je v poletnih mesecih nepogrešljiv, lahko uporabljate čez celo leto. Vaša koža vam bo hvaležna, saj predstavlja zanjo zaveznika, ki ji pomaga preprečevati in zavirati zgodnje staranje kože. OPOZORILO:Dodatno se zaščitite z uporabo oblačil (klobuk, majice, sončna očala,...).Ne izpostavljajte se najbolj vročim uram od 12h do 16h. Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.Prevelika izpostavljenost soncu resno ogroža vaše zdravje , tudi ko uporabljate izdelek za zaščito pred soncem ne ostajajte na soncu predolgo, izdelek za zaščito pred soncem nanesite pred izpostavljanjem soncu, zlasti po potenju, kopanju ali brisanju z brisačo izdelek večkrat ponovno nanesite in ohranite zaščito. Sestavine: Aqua, Oryza sativa Bran Oil, Olea europaea Oil, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Canola Oil, Citrullus vulgaris Fruit Extract, Olea europaea Leaf Extract, Opuntia ficus-indica Stem Extract, Amaranthus cruentus Extract, Rosmarinus officinalis Extract, Elaeis guineensis Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein, Citrulline, Potassium Caproyl Tyrosine, Oleic\Linoleic\Linolenic Polyglycerides, Trehalose, Tocopherol, Hydroxyethylcellulose, Isohexadecane, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aminomethyl Propanol, Polysorbate 80, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate, Copolymer, Profumo/Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.  
Prej & Potem • Zaščitni serum anti-age, 28ml
24.9
EUR
InStock