Piling z glikolno kislino, 180ml

Kahne

Piling z glikolno kislino, 180ml 880480

Genialnost 21. stoletja: globinsko očisti kožo, odstrani odmrle poroženele celice, nadomestilo za peno za britje, lahko pomaga proti pigmentaciji, zgladi hrapavo kožo, ublaži neprijetne občutke na koži, spodbuja regeneracijo kože in izboljša prožnost in naravno obrambo kože.

Pozabite na stresni občutek na koži! Za naravno ravnovesje in krepitev bariere kože. Nova moč za kožo z velikimi porami in gubami. Za pomiritev razdražene kože. Glikolna kislina je naravna sestavina sladkornega trsa in jo koža po naravni poti dobro prenaša, zato je cilj moderne nege koži pomagati, da mobilizira svoje sposobnosti za obnovo in trajno izboljšanje videza kože.

Način uporabe:

Piling nanesite 1 do 2 krat tedensko na moker obraz ali telo, izpustite predel okrog oči, vmasirajte z nežnimi krožnimi gibi, pustite delovati 5 minut, ostanek izperite s toplo vodo. Nego nadaljujte s tonikom in nanosom podlag Kozmetike Kahne: Hialuron serum, serumi proti gubam, Naravno mazilo iz morskih alg, Bio arganovo olje s hialuronsko kislino in drugimi, nego zaključite z ustreznimi kremami.

Namig:

Glikolni piling je odlična priprava za sprejem koži lastnih sestavin iz podlag Kozmetike Kahne in izdelkov, s katerimi se negujete.

Sestavine:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Phenoxyethanol, Cellulose Gum, Glycolic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate.
 


11,96 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
Kahne
Piling z glikolno kislino, 180ml
Genialnost 21. stoletja: globinsko očisti kožo, odstrani odmrle poroženele celice, nadomestilo za peno za britje, lahko pomaga proti pigmentaciji, zgladi hrapavo kožo, ublaži neprijetne občutke na koži, spodbuja regeneracijo kože in izboljša prožnost in naravno obrambo kože. Pozabite na stresni občutek na koži! Za naravno ravnovesje in krepitev bariere kože. Nova moč za kožo z velikimi porami in gubami. Za pomiritev razdražene kože. Glikolna kislina je naravna sestavina sladkornega trsa in jo koža po naravni poti dobro prenaša, zato je cilj moderne nege koži pomagati, da mobilizira svoje sposobnosti za obnovo in trajno izboljšanje videza kože. Način uporabe: Piling nanesite 1 do 2 krat tedensko na moker obraz ali telo, izpustite predel okrog oči, vmasirajte z nežnimi krožnimi gibi, pustite delovati 5 minut, ostanek izperite s toplo vodo. Nego nadaljujte s tonikom in nanosom podlag Kozmetike Kahne: Hialuron serum, serumi proti gubam, Naravno mazilo iz morskih alg, Bio arganovo olje s hialuronsko kislino in drugimi, nego zaključite z ustreznimi kremami. Namig: Glikolni piling je odlična priprava za sprejem koži lastnih sestavin iz podlag Kozmetike Kahne in izdelkov, s katerimi se negujete. Sestavine: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Phenoxyethanol, Cellulose Gum, Glycolic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate. 
Piling z glikolno kislino, 180ml
11.96
EUR
InStock