Piling volcanic exfoliator, 60ml

Bioeffect

Piling VOLCANIC EXFOLIATOR, 60ml 517996

Piling BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR
Izjemen piling za obraz, ki vsebuje mikro delce vulkanskega izvora in izvlečke koščic breskev in salicilno kislino.

Piling za obraz - mehka in obnovljena koža
 
 
Mikro kristali iz islandske lave, ki jih vsebuje piling za obraz Bioeffect Volcanic Exfoliator izvirajo iz starodavnih islandskih vulkanskih izvorov lave in poskrbijo za globoko čiščenje kože in jo hkrati mehčajo in obnavljajo. Delci pilinga so ustrezne velikosti, da nežno odstranijo suhe in odmrle celice s površja kože. Piling za obraz vsebuje tudi izvlečke koščic breskev in salicilno kislino, ki ustvarjata najbolj optimalno delovanje pilinga.
 
 
Piling Bioeffect Volcanic Exfoliator pripravi kožo, da lažje absorbira učinkovine EGF celičnega aktivatorja, ki ga vsebuje Bioeffect EGF Serum ter tudi vsi ostali produkti v liniji Bioeffect.
 
 
 
Piling nanesite na čisto in navlaženo kožo obraza in vratu ter nežno masirajte s konicami prstov v krožnem gibanju. Izogibajte se predelu okrog oči. Sperite obraz s svežo vodo. Za optimalen učinek po čiščenju nanesite Bioeffect EGF Serum ali kremo Bioeffect Daytime.
 
 
 
Lastnosti pilinga:
 
- Globoko očisti kožo.
- Odstranjuje suhe in odmrle celice.
- Kožo mehča in obnavlja.
- Primeren je za vse tipe kože.
 
 
Sestavine:

CAPRILYC/CAPRIC TRIGLYCERIRIDE, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (OLJE SEMENA), PROPYLENE GLYCOL DIPELARGONATE, AQUA, PRUNUS ARMENIACA SEED POWDER, SUCROSE LAURATE,PRAH VULKANSKE LAVE (LAVA POWDER), SUCROSE PALMITATE, SUCROSE STEARATE, TOCOPHERIYL ACETATE, SODIUM SALICYLATE.
 


44,90 €Na zalogi
Količina
Bioeffect
Piling VOLCANIC EXFOLIATOR, 60ml
Piling BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATORIzjemen piling za obraz, ki vsebuje mikro delce vulkanskega izvora in izvlečke koščic breskev in salicilno kislino. Piling za obraz - mehka in obnovljena koža  Mikro kristali iz islandske lave, ki jih vsebuje piling za obraz Bioeffect Volcanic Exfoliator izvirajo iz starodavnih islandskih vulkanskih izvorov lave in poskrbijo za globoko čiščenje kože in jo hkrati mehčajo in obnavljajo. Delci pilinga so ustrezne velikosti, da nežno odstranijo suhe in odmrle celice s površja kože. Piling za obraz vsebuje tudi izvlečke koščic breskev in salicilno kislino, ki ustvarjata najbolj optimalno delovanje pilinga.  Piling Bioeffect Volcanic Exfoliator pripravi kožo, da lažje absorbira učinkovine EGF celičnega aktivatorja, ki ga vsebuje Bioeffect EGF Serum ter tudi vsi ostali produkti v liniji Bioeffect.   Piling nanesite na čisto in navlaženo kožo obraza in vratu ter nežno masirajte s konicami prstov v krožnem gibanju. Izogibajte se predelu okrog oči. Sperite obraz s svežo vodo. Za optimalen učinek po čiščenju nanesite Bioeffect EGF Serum ali kremo Bioeffect Daytime.   Lastnosti pilinga: - Globoko očisti kožo.- Odstranjuje suhe in odmrle celice.- Kožo mehča in obnavlja.- Primeren je za vse tipe kože.  Sestavine: CAPRILYC/CAPRIC TRIGLYCERIRIDE, GLYCERIN, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (OLJE SEMENA), PROPYLENE GLYCOL DIPELARGONATE, AQUA, PRUNUS ARMENIACA SEED POWDER, SUCROSE LAURATE,PRAH VULKANSKE LAVE (LAVA POWDER), SUCROSE PALMITATE, SUCROSE STEARATE, TOCOPHERIYL ACETATE, SODIUM SALICYLATE. 
Piling VOLCANIC EXFOLIATOR, 60ml
44.9
EUR
InStock