Peneča kopel papavero soave, 250ml

L'Erbolario

Peneča kopel Papavero soave, 250ml 854407

Papavero soave- peneča kopel Sladki mak. Lahkotna kot mak, ki s svojo škrlatno barvo poživlja poletna polja, bo vsak dan za vas ponovila pestro simfonijo svojega parfuma. Prijetni akordi, ki jih spletajo cvetni listi maka, listi drobne dišeče indijske davane (Asteracea), vodni jasmin in petrovka (Prunella vulgaris), bodo vaše telo v celoti ovili in očistili še tako občutljivo kožo. V to smer delujejo površinsko aktivne ovsene amino kisline, ki očistijo kožo in na njej pustijo tanko zaščitno antioksidativno plast, prav tako je učinkovit tudi mandljev proteinski hidrolizat, ki kožo krepi. Ob vsem tem pa so še funkcionalne snovi iz ognjeno rdečih makovih cvetnih listov in semen: tekoči ekstrakt iz rdečega maka ter znatna količina antocian oksidov v njem, delujeta na kožo antioksidativno in jo ščitita. Iz semen gojenega vrtnega maka (Papaver somniferum) pa izhaja drugi tekoči izvleček, ki vsebuje veliko mineralnih soli in glukoze ter kožo bogato navlaži, mehča, krepi in ji vrača svežino ter sijoč videz.
 
Uporaba:
 
Pod poživljajočim curkom izpod prhe ali v sproščujoči kopeli, bosta dovolj le dve žlici izdelka za obilno dišečo in lahko peno. Zaradi izredno nežne sestave, je ta peneča kopel z makom idealna za pogosto ali vsakodnevno prhanje in kopel.
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Glycerin, Papaver rhoeas Petal Extract, Papaver somniferum Seed Extract, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

12,80 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Peneča kopel Papavero soave, 250ml
Papavero soave- peneča kopel Sladki mak. Lahkotna kot mak, ki s svojo škrlatno barvo poživlja poletna polja, bo vsak dan za vas ponovila pestro simfonijo svojega parfuma. Prijetni akordi, ki jih spletajo cvetni listi maka, listi drobne dišeče indijske davane (Asteracea), vodni jasmin in petrovka (Prunella vulgaris), bodo vaše telo v celoti ovili in očistili še tako občutljivo kožo. V to smer delujejo površinsko aktivne ovsene amino kisline, ki očistijo kožo in na njej pustijo tanko zaščitno antioksidativno plast, prav tako je učinkovit tudi mandljev proteinski hidrolizat, ki kožo krepi. Ob vsem tem pa so še funkcionalne snovi iz ognjeno rdečih makovih cvetnih listov in semen: tekoči ekstrakt iz rdečega maka ter znatna količina antocian oksidov v njem, delujeta na kožo antioksidativno in jo ščitita. Iz semen gojenega vrtnega maka (Papaver somniferum) pa izhaja drugi tekoči izvleček, ki vsebuje veliko mineralnih soli in glukoze ter kožo bogato navlaži, mehča, krepi in ji vrača svežino ter sijoč videz.   Uporaba:   Pod poživljajočim curkom izpod prhe ali v sproščujoči kopeli, bosta dovolj le dve žlici izdelka za obilno dišečo in lahko peno. Zaradi izredno nežne sestave, je ta peneča kopel z makom idealna za pogosto ali vsakodnevno prhanje in kopel.   Sestavine:   Aqua (Water), Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Sodium Chloride, Glycerin, Papaver rhoeas Petal Extract, Papaver somniferum Seed Extract, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.
Peneča kopel Papavero soave, 250ml
12.8
EUR
InStock