Peneča kopel ortensia, 300ml

L'Erbolario

Peneča kopel Ortensia, 300ml 853538

Ortensia- peneča kopel z izvlečkom hortenzije. Izvleček hortenzije kožo izjemno ščiti in je izrazit antioksidant. V tej sestavi spoštuje naravno navlaženost tudi zelo občutljive kože, zaradi česar ni nobene potrebe, da bi se odrekli pogostemu umivanju. Med umivanjem namreč kožo nežno osveži in jo zaradi tenzioaktivnih aminokislin ovsa in riževega proteinskega hidrolizanta, ki jo obdajo z nevidnim zaščitnim slojem, zaščiti pred pretirano izsušenostjo. Eleganten, neskončno ženstven vonj, pa kožo obdarja in plemeniti in vas navdaja z dobrim počutjem.
Bistro tekoče milo za telo. Njegovo nežno kremasto peno ustvarjajo derivati kokosa, glukoze, sladkornega trsa in palme. Namenjeno je vsem vrstam kože, primerno tudi za pogosto umivanje, saj ne spreminja njenega hidrolipidnega sloja, zaradi česar je koža po uporabi prijetno sveža in gladka. Ne vsebuje parabenov in sulfatov (Sodium Laureth Sulfate).
 
Uporaba:
 
Za kremasto dišečo peno zadostuje nekaj žlic izdelka pod tekočo vodo.
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Parfum (Fragrance), Glycerin, Sodium Chloride, Hydrangea arborescens Root Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Hydrolyzed Rice Protein, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

14,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Peneča kopel Ortensia, 300ml
Ortensia- peneča kopel z izvlečkom hortenzije. Izvleček hortenzije kožo izjemno ščiti in je izrazit antioksidant. V tej sestavi spoštuje naravno navlaženost tudi zelo občutljive kože, zaradi česar ni nobene potrebe, da bi se odrekli pogostemu umivanju. Med umivanjem namreč kožo nežno osveži in jo zaradi tenzioaktivnih aminokislin ovsa in riževega proteinskega hidrolizanta, ki jo obdajo z nevidnim zaščitnim slojem, zaščiti pred pretirano izsušenostjo. Eleganten, neskončno ženstven vonj, pa kožo obdarja in plemeniti in vas navdaja z dobrim počutjem. Bistro tekoče milo za telo. Njegovo nežno kremasto peno ustvarjajo derivati kokosa, glukoze, sladkornega trsa in palme. Namenjeno je vsem vrstam kože, primerno tudi za pogosto umivanje, saj ne spreminja njenega hidrolipidnega sloja, zaradi česar je koža po uporabi prijetno sveža in gladka. Ne vsebuje parabenov in sulfatov (Sodium Laureth Sulfate).   Uporaba:   Za kremasto dišečo peno zadostuje nekaj žlic izdelka pod tekočo vodo.   Sestavine:   Aqua (Water), Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Parfum (Fragrance), Glycerin, Sodium Chloride, Hydrangea arborescens Root Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Hydrolyzed Rice Protein, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Peneča kopel Ortensia, 300ml
14.9
EUR
InStock