Peneča kopel frescaessenza, 250ml

L'Erbolario

Peneča kopel Frescaessenza, 250ml 925342

Sveža in živahna harmonija. Blago, a hkrati iskrivo dobro počutje. Vonj, ki prebudi čute in prijetno zatrese strune vaše duše. Prav takšen občutek vas prevzame, ko vas objame mehka pena kopeli iz linije Frescaessenza.
 
Značilnosti:
 
Izvlečka listov in vejic limone in izvleček listov limete kožo krepijo in jo osvežijo, medtem ko izvlečka macesnovega lubja in skorje mimoze ohranjata njeno prožnost. Za piko na i pa so tu še hidrolizirani proteini kvinoje, ki kožo ovijejo v tanek zaščitni sloj in ji s tem zagotavljajo ustrezno navlaženost.
 
Izdelek ne vsebuje parabenov, silikonov, mineralnih olj, derivatov polietilen glikola (PEG), akrilatov in gensko spremenjenih organizmov (GSO).
 
Neto: 250 ml
 
 
 
Varnost:
 
Peneča kopel je izdelana v optimalnih higienskih pogojih.
 
Njene skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom.
 
Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo.
 
*(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom)
 
Dosledna testiranja, opravljena z namenom, da bi odkrili morebitne možnosti draženja ali tveganja za pojav alergijskih reakcij, so pokazala, da koža ta izdelek odlično prenaša. Vrednotenje raziskav so opravili na Oddelku za interno medicino in zdravstveno terapijo Univerze v Pavii.

Sestavine:
 
Aqua (Water), Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Parfum (Fragrance), Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Sodium Chloride, Citrus aurantifolia (Lime) Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon) Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Quinoa, Mimosa tenuiflora Bark Extract, Larix europaea Wood Extract, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 


14,50 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Peneča kopel Frescaessenza, 250ml
Sveža in živahna harmonija. Blago, a hkrati iskrivo dobro počutje. Vonj, ki prebudi čute in prijetno zatrese strune vaše duše. Prav takšen občutek vas prevzame, ko vas objame mehka pena kopeli iz linije Frescaessenza. Značilnosti: Izvlečka listov in vejic limone in izvleček listov limete kožo krepijo in jo osvežijo, medtem ko izvlečka macesnovega lubja in skorje mimoze ohranjata njeno prožnost. Za piko na i pa so tu še hidrolizirani proteini kvinoje, ki kožo ovijejo v tanek zaščitni sloj in ji s tem zagotavljajo ustrezno navlaženost. Izdelek ne vsebuje parabenov, silikonov, mineralnih olj, derivatov polietilen glikola (PEG), akrilatov in gensko spremenjenih organizmov (GSO). Neto: 250 ml   Varnost: Peneča kopel je izdelana v optimalnih higienskih pogojih. Njene skrbno izbrane sestavine so izpostavljene izjemno strogim mikrobiološkim, fizikalnim in kemijskim preizkusom. Monitoring vsebnosti 7 kovin*, da bi zmanjšali tveganje za pojav alergičnih reakcij in zaščitili tudi najbolj občutljivo kožo. *(nikelj, svinec, arzen, kadmij, živo srebro, antimon in krom) Dosledna testiranja, opravljena z namenom, da bi odkrili morebitne možnosti draženja ali tveganja za pojav alergijskih reakcij, so pokazala, da koža ta izdelek odlično prenaša. Vrednotenje raziskav so opravili na Oddelku za interno medicino in zdravstveno terapijo Univerze v Pavii. Sestavine: Aqua (Water), Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco Glucoside, Parfum (Fragrance), Disodium Cocoyl Glutamate, Glycerin, Sodium Chloride, Citrus aurantifolia (Lime) Leaf Extract, Citrus Limon (Lemon) Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrolyzed Quinoa, Mimosa tenuiflora Bark Extract, Larix europaea Wood Extract, Sodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. 
Peneča kopel Frescaessenza, 250ml
14.5
EUR
InStock