Peneča kopel fiore dell'onda, 250ml

L'Erbolario

Peneča kopel Fiore Dell'Onda, 250ml 869901

Peneča kopel Fiore Dell'Onda- Morski cvet z izvlečki modrega lokvanja in alge nori. Kadar koli se boste potopili v penečo kopel, vas bo po svoji čvrstosti in vonju spominjala na peno, ki na morski gladini zacveti ob vsakem pljusku valov. Raztopite eno ali dve žlici proizvoda v vodi, zaprite oči in se prepustite zibanju penečih valov, ki jih ljubkuje nežen, slankast vetrič. To ni le plod domišljije, kajti vaša kopel je v tem trenutku obogatena z minerali, proteini in vitamini, ki jih ponujajo izvlečki alge nori in modrega lokvanja. Če si boste vsak dan privoščili penečo kopel "Fiore dell'Onda", boste svoje telo potopili v morje svežine, ki bo tudi vašega duha napolnilo s spominom na poživljajoča morska prostranstva. Destilirana voda modrega lokvanja bo vaši koži povrnila mehkobo in napetost, izredno blage čistilne učinkovine pa bodo skrbno zaščitili njeno naravno hidrolipidno plast. Po vsaki kopeli bo vaša koža ponovno sveža in žametno mehka ter nežno, a dolgotrajno odišavljena z vonjem po morju.
 
Uporaba:
 
V valove svoje kopeli ali če se raje prhate neposredno na gobo, kanite nekaj te peneče kopeli. V trenutku se bo ustvarila lahkotna pena in vas obdala s poživljajočim vonjem slanega vetrca.
 
Sestavine:
 
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-Glucoside, Acrylates Copolymer, Nymphaea coerulea Flower Water, Sodium Chloride, Glycerin, Profumo/Parfum, Nymphaea coerulea Flower Extract, Porphyra umbilicalis Extract, Sodium Cocoyl Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Aminomethyl Propanol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 
 

12,80 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Peneča kopel Fiore Dell'Onda, 250ml
Peneča kopel Fiore Dell'Onda- Morski cvet z izvlečki modrega lokvanja in alge nori. Kadar koli se boste potopili v penečo kopel, vas bo po svoji čvrstosti in vonju spominjala na peno, ki na morski gladini zacveti ob vsakem pljusku valov. Raztopite eno ali dve žlici proizvoda v vodi, zaprite oči in se prepustite zibanju penečih valov, ki jih ljubkuje nežen, slankast vetrič. To ni le plod domišljije, kajti vaša kopel je v tem trenutku obogatena z minerali, proteini in vitamini, ki jih ponujajo izvlečki alge nori in modrega lokvanja. Če si boste vsak dan privoščili penečo kopel "Fiore dell'Onda", boste svoje telo potopili v morje svežine, ki bo tudi vašega duha napolnilo s spominom na poživljajoča morska prostranstva. Destilirana voda modrega lokvanja bo vaši koži povrnila mehkobo in napetost, izredno blage čistilne učinkovine pa bodo skrbno zaščitili njeno naravno hidrolipidno plast. Po vsaki kopeli bo vaša koža ponovno sveža in žametno mehka ter nežno, a dolgotrajno odišavljena z vonjem po morju.   Uporaba:   V valove svoje kopeli ali če se raje prhate neposredno na gobo, kanite nekaj te peneče kopeli. V trenutku se bo ustvarila lahkotna pena in vas obdala s poživljajočim vonjem slanega vetrca.   Sestavine:   Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco-Glucoside, Acrylates Copolymer, Nymphaea coerulea Flower Water, Sodium Chloride, Glycerin, Profumo/Parfum, Nymphaea coerulea Flower Extract, Porphyra umbilicalis Extract, Sodium Cocoyl Wheat Amino Acids, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Aminomethyl Propanol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.    
Peneča kopel Fiore Dell'Onda, 250ml
12.8
EUR
InStock