Peneča kopel camelia, 300ml

L'Erbolario

Peneča kopel Camelia, 300ml 887271

Nežna in kremasta pena naše peneče kopeli nastane iz čistilnih snovi, pridobljenih na osnovi kokosa in glukoze. Izdelek je namenjen vsem tipom kože in priporočljiv tudi za pogosto umivanje, saj vsebnost lanu in ovsa pomaga k ohranjanju hidrolipidnega sloja kože, s tem pa je naša koža vedno sveža in gladka. Dve naravni sestavini, pridobljeni iz čudovitih cvetov kamelije, pomagata tudi k večji prožnosti kožnih tkiv: prva taka sestavina je izvleček listov čajevca (Camellia sinensis), ki deluje kot močan antioksidant, druga pa izvleček cvetov japonske kamelije, bogat s tanini in flavonoidi, ki močno krepi in poživlja.
Ne vsebuje: sodium laureth sulfate, parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola, mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov (GSO).
 
Uporaba:
 
Za to dišečo peno zadostuje nekaj žlic izdelka v vodi za kopel ali na gobici za prhanje.
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Parfum (Fragrance), Glycerin, Camellia japonica Flower Extract, Camellia sinensis Leaf Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Hydrolyzed Linseed Seed, Sodium Chloride, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

14,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Peneča kopel Camelia, 300ml
Nežna in kremasta pena naše peneče kopeli nastane iz čistilnih snovi, pridobljenih na osnovi kokosa in glukoze. Izdelek je namenjen vsem tipom kože in priporočljiv tudi za pogosto umivanje, saj vsebnost lanu in ovsa pomaga k ohranjanju hidrolipidnega sloja kože, s tem pa je naša koža vedno sveža in gladka. Dve naravni sestavini, pridobljeni iz čudovitih cvetov kamelije, pomagata tudi k večji prožnosti kožnih tkiv: prva taka sestavina je izvleček listov čajevca (Camellia sinensis), ki deluje kot močan antioksidant, druga pa izvleček cvetov japonske kamelije, bogat s tanini in flavonoidi, ki močno krepi in poživlja. Ne vsebuje: sodium laureth sulfate, parabenov, silikonov, derivatov polietilen glikola, mineralnih olj, gensko spremenjenih organizmov (GSO).   Uporaba:   Za to dišečo peno zadostuje nekaj žlic izdelka v vodi za kopel ali na gobici za prhanje.   Sestavine:   Aqua (Water), Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Coco-Glucoside, Parfum (Fragrance), Glycerin, Camellia japonica Flower Extract, Camellia sinensis Leaf Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Hydrolyzed Linseed Seed, Sodium Chloride, Citric Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Peneča kopel Camelia, 300ml
14.9
EUR
InStock