Peneča kopel accordo viola, 300ml

L'Erbolario

Peneča kopel Accordo Viola, 300ml 853522

Accordo Viola- peneča kopel z izvlečki vijolice. Že v davnini so ljudstva slavila cvet vijolice zaradi elegantnih cvetnih listov in plemenitega nežnega vonja. S svojim naravnim čarom je od nekdaj simbol nedolžnosti in pristnih čustev. Tudi v opojni, žametni peni peneče kopeli zlahka zaznamo nežne romantične note. Z njimi nas takoj osvoji. Po kopeli ali prhanju nas z "Accordo Viola" obda občutek svežine. Koža je vidno mehka, saj aminokisline iz ovsa blago čistijo, riževi proteini pa na koži ustvarijo tanek zaščitni sloj. Hkrati izvlečki mačehe in dišeče vijolice z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin preprečujejo prezgodnje staranje kože in nezaželeno poroženelost. Mamljiv vonj "Accordo Viola" vas zavije v svojo tančico in ostaja v prostoru prijetno prisoten tudi po vašem odhodu.
 
Uporaba:
 
Dve žlici izdelka vlijte v vodo za kopel ali na spužvo in počakajte, da se naredi blaga pena s privlačnim nežnim vonjem.
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Coco Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Lauryl Glucoside, Parfum (Fragance), Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Viola odorata Flower Extract, Viola tricolor Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Hydrolyzed Rice Protein, Xanthan Gum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
 
 
 

14,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Peneča kopel Accordo Viola, 300ml
Accordo Viola- peneča kopel z izvlečki vijolice. Že v davnini so ljudstva slavila cvet vijolice zaradi elegantnih cvetnih listov in plemenitega nežnega vonja. S svojim naravnim čarom je od nekdaj simbol nedolžnosti in pristnih čustev. Tudi v opojni, žametni peni peneče kopeli zlahka zaznamo nežne romantične note. Z njimi nas takoj osvoji. Po kopeli ali prhanju nas z "Accordo Viola" obda občutek svežine. Koža je vidno mehka, saj aminokisline iz ovsa blago čistijo, riževi proteini pa na koži ustvarijo tanek zaščitni sloj. Hkrati izvlečki mačehe in dišeče vijolice z visoko vsebnostjo aktivnih sestavin preprečujejo prezgodnje staranje kože in nezaželeno poroženelost. Mamljiv vonj "Accordo Viola" vas zavije v svojo tančico in ostaja v prostoru prijetno prisoten tudi po vašem odhodu.   Uporaba:   Dve žlici izdelka vlijte v vodo za kopel ali na spužvo in počakajte, da se naredi blaga pena s privlačnim nežnim vonjem.   Sestavine:   Aqua (Water), Coco Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Lauryl Glucoside, Parfum (Fragance), Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Viola odorata Flower Extract, Viola tricolor Extract, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Hydrolyzed Rice Protein, Xanthan Gum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.      
Peneča kopel Accordo Viola, 300ml
14.9
EUR
InStock