Pena za čiščenje obraza, 150ml

Filorga

Pena za čiščenje obraza, 150ml 1030124

Pena za čiščenje obraza, 150ml. Pena za nežno čiščenje in odstranjevanje ličil z obraza.
 
Vsebuje hialuronsko kislino, ki vlaži in ima anti-age učinek. Očisti in pripravi kožo za uporabo anti-age izdelkov. Zaradi svojega nežnega delovanja je še posebej primerna za zrelo in občutljivo kožo. Po uporabi ne potrebujete tonika - 2 v 1 izdelek. Glavne sestavine: hialuronska kislina vlaži kožo in zmanjša transepidermalno izgubo vode. Nežna osnova za umivanje, izvleček bele lilije za pomiritev.

Uporaba: nanesite na vlažno kožo obraza, nežno vmasirajte in temeljito sperite. Uporabite zjutraj in zvečer.

Sestavina:

AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-8, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, COCO-BETAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, MALTODEXTRIN, SODIUM HYALURONATE, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT.
 
 


23,00 €Na zalogi
Količina
Filorga
Pena za čiščenje obraza, 150ml
Pena za čiščenje obraza, 150ml. Pena za nežno čiščenje in odstranjevanje ličil z obraza. Vsebuje hialuronsko kislino, ki vlaži in ima anti-age učinek. Očisti in pripravi kožo za uporabo anti-age izdelkov. Zaradi svojega nežnega delovanja je še posebej primerna za zrelo in občutljivo kožo. Po uporabi ne potrebujete tonika - 2 v 1 izdelek. Glavne sestavine: hialuronska kislina vlaži kožo in zmanjša transepidermalno izgubo vode. Nežna osnova za umivanje, izvleček bele lilije za pomiritev. Uporaba: nanesite na vlažno kožo obraza, nežno vmasirajte in temeljito sperite. Uporabite zjutraj in zvečer. Sestavina: AQUA (WATER, EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-8, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, COCO-BETAINE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, PHENOXYETHANOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, MALTODEXTRIN, SODIUM HYALURONATE, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT.  
Pena za čiščenje obraza, 150ml
23
EUR
InStock