Pena za čiščenje hialuronska kislina , 150ml

L'Erbolario

Pena za čiščenje Hialuronska kislina , 150ml 861571

Danes lahko lepota in mladostni videz obraza računata na izjemen izdelek z visoko fitokozmetično vrednostjo tudi v fazi čiščenja. Pri L'Erbolariu so namreč izdelali posebnost, ki ponuja napredne učinkovite sestavine, običajno uporabljene le v sestavah za nego kože. Gre za inovativno čistilno peno, ki vsebuje hialuronsko kislino z nizko, srednjo in visoko molekularno maso. Zaradi trojnega delovanje je vsebnost vlage v koži vedno pod nadzorom: z nevidnim zaščitnim slojem za uravnavanje izhlapevanja, z uravnavanjem stopnje vlage in z delovanjem, ki spodbuja naravni nastanek kolagena. Še več, izjemno mehka pena kožo zelo nežno umije, ker vsebuje odličen kompleks žitnih proteinov in tenzioaktivnih snovi, pridobljenih iz kokosa. Rezultat je popolnoma čista, pa tudi bolj čvrsta in napeta koža, manj izpostavljena staranju.
 
Uporaba:
 
Nanesite za oreh izdelka po celem obrazu in vratu, nežno masirajte in sperite z mlačno vodo.

Sestavine:
 
Aqua, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium hyaluronate, Sodium Cocoyl Wheat Amino Acids, Citric Acid, Profumo/Parfum, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium benzoate.

19,90 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
L'Erbolario
Pena za čiščenje Hialuronska kislina , 150ml
Danes lahko lepota in mladostni videz obraza računata na izjemen izdelek z visoko fitokozmetično vrednostjo tudi v fazi čiščenja. Pri L'Erbolariu so namreč izdelali posebnost, ki ponuja napredne učinkovite sestavine, običajno uporabljene le v sestavah za nego kože. Gre za inovativno čistilno peno, ki vsebuje hialuronsko kislino z nizko, srednjo in visoko molekularno maso. Zaradi trojnega delovanje je vsebnost vlage v koži vedno pod nadzorom: z nevidnim zaščitnim slojem za uravnavanje izhlapevanja, z uravnavanjem stopnje vlage in z delovanjem, ki spodbuja naravni nastanek kolagena. Še več, izjemno mehka pena kožo zelo nežno umije, ker vsebuje odličen kompleks žitnih proteinov in tenzioaktivnih snovi, pridobljenih iz kokosa. Rezultat je popolnoma čista, pa tudi bolj čvrsta in napeta koža, manj izpostavljena staranju.   Uporaba:   Nanesite za oreh izdelka po celem obrazu in vratu, nežno masirajte in sperite z mlačno vodo. Sestavine:   Aqua, Disodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium hyaluronate, Sodium Cocoyl Wheat Amino Acids, Citric Acid, Profumo/Parfum, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium benzoate.
Pena za čiščenje Hialuronska kislina , 150ml
19.9
EUR
InStock