Parfumska voda periplo, 50ml

L'Erbolario

Parfumska voda Periplo, 50ml 400331

Sprva vas prevzame osvežujoč vonj zelene mandarine, kalabrijske bergamotke, pomaranče in limone, ki se potem lepo poveže z aromatičnim vonjem bazilike, rožmarina, muškatne kadulje, materine dušice in mirte in na koncu harmonično spoji s kiselkastim vonjem sivke in pritlikavega bora. Parfum vas zapelje z dehtečo srčno noto, v kateri izstopajo začimbne note cimeta, koriandara in muškatnega oreha. Cvetlične note palmarose in jasmina uvedejo osnovno noto, v kateri se harmonično zlivajo lesne note gvajaka, sandalovine in virginske cedre. Tale parfum slavi veselje do življenja, namenjen odločnim, močnim in hkrati nežnim moškim.

Sestavine:

Alcohol Denat., Profumo/Parfum, Aqua, Limonene, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Citral, Eugenol, Evernia prunastri Extract, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.
 


28,80 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Parfumska voda Periplo, 50ml
Sprva vas prevzame osvežujoč vonj zelene mandarine, kalabrijske bergamotke, pomaranče in limone, ki se potem lepo poveže z aromatičnim vonjem bazilike, rožmarina, muškatne kadulje, materine dušice in mirte in na koncu harmonično spoji s kiselkastim vonjem sivke in pritlikavega bora. Parfum vas zapelje z dehtečo srčno noto, v kateri izstopajo začimbne note cimeta, koriandara in muškatnega oreha. Cvetlične note palmarose in jasmina uvedejo osnovno noto, v kateri se harmonično zlivajo lesne note gvajaka, sandalovine in virginske cedre. Tale parfum slavi veselje do življenja, namenjen odločnim, močnim in hkrati nežnim moškim. Sestavine: Alcohol Denat., Profumo/Parfum, Aqua, Limonene, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Citral, Eugenol, Evernia prunastri Extract, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool, Tocopheryl Acetate, Citric Acid. 
Parfumska voda Periplo, 50ml
28.8
EUR
InStock