Parfum myspirit by rebeka se summer, 50ml

MySpirit by Rebeka

Parfum MySpirit by Rebeka SE summer, 50ml 729273

MySpirit by Rebeka SUMMER je svež poletni parfum priljubljene Rebeke, ki odraža brezskrbne poletne dni in bo spomnil na občutek poletja, ki ga nosimo v srcu, zato je primeren za vse dni v letu. Parfum ne vsebuje alergenov, umetnih barvil in parabenov, zato je primeren tudi za tiste z občutljivejšo kožo, zaradi teh lastnosti pa je odličen na vroč poletni dan, saj ne bo izzval nobenih alergičnih reakcij.

Parfum spada v skupino citrusno-cvetnih dišav. Vroče poletje bodo osvežili citrusi in sladko-kisel liči, romantično zapeljala pa bosta vonja vrtnice in orhideje. Eksotičen pridih vroče skrivnostne poletne noči v parfumu MySpirit by Rebeka SUMMER pričara eterično olje lesa pačulija, za občutek udobja v svoji koži pa poskrbi sadni plašč hruške in sladkih pralinejev. Eterično olje pačulija so včasih poznali tudi kot olje sreče, saj deluje kot antidepresiv, pomirja in odpravlja stres. Je tudi močan afrodiziak. Že od 18. stoletja dalje je visoko cenjen in se uporablja v najkvalitetnejših parfumih. Tudi v poletni različici parfuma MySpirit by Rebeka najdemo opojni jasmin, ki je poznan kot kralj noči, okrepi samopodobo in ogreje čustva.

Še zanimivost: Ker parfum MySpirit by Rebeka SUMMER vsebuje citruse in pačuli, bo poleti tudi odlična, koži prijazna in hkrati dišeča pomoč proti nadležnim pikom insektov.

Parfum je primeren za uporabo v energičnem dnevu ali na topel poletni večer.

Po vsakem dežju posije sonce. Za poletje v srcu, vsak dan v letu!

Sestavine:

Alcohol denat., Parfum, Aqua

Art: MSPASEW02550
 


23,95 €Na zalogi
Količina
MySpirit by Rebeka
Parfum MySpirit by Rebeka SE summer, 50ml
MySpirit by Rebeka SUMMER je svež poletni parfum priljubljene Rebeke, ki odraža brezskrbne poletne dni in bo spomnil na občutek poletja, ki ga nosimo v srcu, zato je primeren za vse dni v letu. Parfum ne vsebuje alergenov, umetnih barvil in parabenov, zato je primeren tudi za tiste z občutljivejšo kožo, zaradi teh lastnosti pa je odličen na vroč poletni dan, saj ne bo izzval nobenih alergičnih reakcij. Parfum spada v skupino citrusno-cvetnih dišav. Vroče poletje bodo osvežili citrusi in sladko-kisel liči, romantično zapeljala pa bosta vonja vrtnice in orhideje. Eksotičen pridih vroče skrivnostne poletne noči v parfumu MySpirit by Rebeka SUMMER pričara eterično olje lesa pačulija, za občutek udobja v svoji koži pa poskrbi sadni plašč hruške in sladkih pralinejev. Eterično olje pačulija so včasih poznali tudi kot olje sreče, saj deluje kot antidepresiv, pomirja in odpravlja stres. Je tudi močan afrodiziak. Že od 18. stoletja dalje je visoko cenjen in se uporablja v najkvalitetnejših parfumih. Tudi v poletni različici parfuma MySpirit by Rebeka najdemo opojni jasmin, ki je poznan kot kralj noči, okrepi samopodobo in ogreje čustva. Še zanimivost: Ker parfum MySpirit by Rebeka SUMMER vsebuje citruse in pačuli, bo poleti tudi odlična, koži prijazna in hkrati dišeča pomoč proti nadležnim pikom insektov. Parfum je primeren za uporabo v energičnem dnevu ali na topel poletni večer. Po vsakem dežju posije sonce. Za poletje v srcu, vsak dan v letu! Sestavine: Alcohol denat., Parfum, Aqua Art: MSPASEW02550 
Parfum MySpirit by Rebeka SE summer, 50ml
23.95
EUR
InStock