Olje za odstranitev ličila za oči in ustnice, 30ml

Kahne

Olje za odstranitev ličila za oči in ustnice, 30ml 224852

Učinki in pomen izdelka:

Olje vsebuje naravne zeliščne izvlečke. Deluje čistilno, zato odstrani vse ostanke maskare in ličila z oči in ustnic. Deluje pomirjevalno na predel okrog oči, vpliva na rast in krepitev trepalnic, ščiti trepalnice pred lomljivostjo in zagotavlja potrebno vlago in maščobo občutljivi koži okrog oči in ustnic.

Uporaba:

Nekaj kapljic olja nanesemo direktno na blazinico prsta in z nežnimi krožnimi gibi porazdelimo po vekah, trepalnicah in ustnicah. Olje odstranimo z navlaženo vato, ki jo lahko prepojimo s tonikom hamamelis.

  • blago in učinkovito sredstvo
  • z naravnimi zeliščnimi izvlečki
  • za odstranitev ličila na naraven in koži prijazen način
  • za oči in ustnice
  • brez dodanih konzervansov in barvil

Sestavine:

Olea Europaea, Camomila Recutita, Rosmarinus Officinalis, Salvia Officinalis, Parfum.
 


3,65 €Na zalogi
Količina
Sorodni izdelki
Kahne
Olje za odstranitev ličila za oči in ustnice, 30ml
Učinki in pomen izdelka: Olje vsebuje naravne zeliščne izvlečke. Deluje čistilno, zato odstrani vse ostanke maskare in ličila z oči in ustnic. Deluje pomirjevalno na predel okrog oči, vpliva na rast in krepitev trepalnic, ščiti trepalnice pred lomljivostjo in zagotavlja potrebno vlago in maščobo občutljivi koži okrog oči in ustnic. Uporaba: Nekaj kapljic olja nanesemo direktno na blazinico prsta in z nežnimi krožnimi gibi porazdelimo po vekah, trepalnicah in ustnicah. Olje odstranimo z navlaženo vato, ki jo lahko prepojimo s tonikom hamamelis. blago in učinkovito sredstvo z naravnimi zeliščnimi izvlečki za odstranitev ličila na naraven in koži prijazen način za oči in ustnice brez dodanih konzervansov in barvil Sestavine: Olea Europaea, Camomila Recutita, Rosmarinus Officinalis, Salvia Officinalis, Parfum. 
Olje za odstranitev ličila za oči in ustnice, 30ml
3.65
EUR
InStock