Olje za lase argan, 100ml

L'Erbolario

Olje za lase Argan, 100ml 853505

Vsi tipi las, tudi najbolj skodrani in uporni, bodo s tem oljem pridobili veliko prednosti, kajti olje je lahko in primerno za razčeševanje skodranih las, saj jim daje svilnato konsistentnost.
 
Uporaba:
 
Vsakokrat, ko si boste želeli več volumna in sijaja v laseh, ki naj bodo mehki in privlačni, uporabite "Olio&Olio". Porazdelite ga po vseh laseh, sorazmerno njihovi dolžini in pustite delovati najmanj pol ure. Potem opravite običajne postopke umivanja s svojim priljubljenim šamponom. Za dodatno povečanje učinka arganovega olja za več sijaja in svilnatega leska, vam svetujemo, da olje nanesete na lase zvečer, pred spanjem in ga pustite delovati čez noč (blazine zaščitite s frotirasto brisačo). "Olio&Olio" je odličen zaveznik las tudi ob morju, na plaži in v bazenu: nanos nekaj kapljic bo na laseh oblikoval tanek zaščitni sloj ter jih zavaroval pred izsušitvijo zaradi sonca, klora, vetra in soli.
 
Sestavine:
 
Crambe abyssinica Seed oil, Argania spinosa Kernel Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Canola Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance).

 

29,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Olje za lase Argan, 100ml
Vsi tipi las, tudi najbolj skodrani in uporni, bodo s tem oljem pridobili veliko prednosti, kajti olje je lahko in primerno za razčeševanje skodranih las, saj jim daje svilnato konsistentnost.   Uporaba:   Vsakokrat, ko si boste želeli več volumna in sijaja v laseh, ki naj bodo mehki in privlačni, uporabite "Olio&Olio". Porazdelite ga po vseh laseh, sorazmerno njihovi dolžini in pustite delovati najmanj pol ure. Potem opravite običajne postopke umivanja s svojim priljubljenim šamponom. Za dodatno povečanje učinka arganovega olja za več sijaja in svilnatega leska, vam svetujemo, da olje nanesete na lase zvečer, pred spanjem in ga pustite delovati čez noč (blazine zaščitite s frotirasto brisačo). "Olio&Olio" je odličen zaveznik las tudi ob morju, na plaži in v bazenu: nanos nekaj kapljic bo na laseh oblikoval tanek zaščitni sloj ter jih zavaroval pred izsušitvijo zaradi sonca, klora, vetra in soli.   Sestavine:   Crambe abyssinica Seed oil, Argania spinosa Kernel Oil, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Canola Oil, Tocopheryl Acetate, Parfum (Fragrance).  
Olje za lase Argan, 100ml
29.9
EUR
InStock