Odstranjevalec obnohtne kožice, 10ml

Mavala

Odstranjevalec obnohtne kožice, 10ml 264606

Zmehča in pomaga učinkovito odstraniti obnohtno kožico

Poškodovana obnohtna kožica daje nohtom zanemarjen videz in tudi lepe roke so videti neurejene.

Že en nanos izdelka z tiksotropno formulo zmehča obnohtno kožico in omogoči, da jo lahko z manikirno palčko, ovito v vato, nežno potisnete nazaj ter odstranite odmrlo kožo. Oblikuje gladek in enoten lok nohta.

Navodilo za uporabo:

Odstranite vse sledi laka, nato nanesite eno plast MAVALA ODSTRANJEVALCA OBNOHTNE KOŽICE na lok nohta. Počakajte minuto in nato nežno z leseno paličico, ovito v vato, potisnite obnohtno kožico nazaj. Nikoli ne uporabljajte kovinskih instrumentov za odstranjevanje obnohtne kožice, saj poškodujejo nohtno zasnovo in povzročijo rast razbrazdanih nohtov z udorninami. Preden nadaljujete z manikiro, ne pozabite umiti rok z milnico in jih nato skrbno sprati.

Upoštevajte: Vsebuje alkalije. Preprečite stik z očmi. Lahko povzroči slepoto. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte na vneti obnohtni kožici in na razdraženi, poškodovani koži.

Uporabno: 12 mesecev po odprtju tube.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Sestavine:

Water (Aqua), Laureth-4, Glycerin, Cetyl Acetate, Laureth-23, Potassium Hydroxide, Lanolin, Acetylated Lanolin Alcohol, Simethicone, Polysorbate 65, Methylcellulose. [F915/3].
 
 


11,90 €Na zalogi
Količina
Mavala
Odstranjevalec obnohtne kožice, 10ml
Zmehča in pomaga učinkovito odstraniti obnohtno kožico Poškodovana obnohtna kožica daje nohtom zanemarjen videz in tudi lepe roke so videti neurejene. Že en nanos izdelka z tiksotropno formulo zmehča obnohtno kožico in omogoči, da jo lahko z manikirno palčko, ovito v vato, nežno potisnete nazaj ter odstranite odmrlo kožo. Oblikuje gladek in enoten lok nohta. Navodilo za uporabo: Odstranite vse sledi laka, nato nanesite eno plast MAVALA ODSTRANJEVALCA OBNOHTNE KOŽICE na lok nohta. Počakajte minuto in nato nežno z leseno paličico, ovito v vato, potisnite obnohtno kožico nazaj. Nikoli ne uporabljajte kovinskih instrumentov za odstranjevanje obnohtne kožice, saj poškodujejo nohtno zasnovo in povzročijo rast razbrazdanih nohtov z udorninami. Preden nadaljujete z manikiro, ne pozabite umiti rok z milnico in jih nato skrbno sprati. Upoštevajte: Vsebuje alkalije. Preprečite stik z očmi. Lahko povzroči slepoto. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte na vneti obnohtni kožici in na razdraženi, poškodovani koži. Uporabno: 12 mesecev po odprtju tube. Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo. Sestavine: Water (Aqua), Laureth-4, Glycerin, Cetyl Acetate, Laureth-23, Potassium Hydroxide, Lanolin, Acetylated Lanolin Alcohol, Simethicone, Polysorbate 65, Methylcellulose. [F915/3].  
Odstranjevalec obnohtne kožice, 10ml
11.9
EUR
InStock