Obnavljajoči serum za nego obraza za vse tipe kože, 30ml

Ren

Obnavljajoči serum za nego obraza za vse tipe kože, 30ml 657112

Obnavljajoči serum za nego obraza za vse tipe kože, 30ml - REN OMEGA 3 OPTIMUM SKIN SERUM OIL 30ML.

Serum za nego obraza, ki z bio aktivnimi sestavinami spodbudi naravne procese kože, da se sama obnavlja. Obnavlja elastičnost in prožnost kože. Spodbuja naravni obrambni mehanizem kože, da zadrži vlago in se bojuje pred nastankom prostih radikalov. Izvleček rastlinskega planktona in olja navadnega rička, ki je bogato z omega 3, pospešita obnovo celične membrane, medtem ko šipkovo in olje pridobljeno iz pšeničnih kalčkov, hranita in ščitita kožo.
 
BIO IZVLEČKI: Omega 3, Šipkovo olje, Olje kamelije, Bisabolol, Vitamin E
 
REZULTAT: Koža je bolj napeta, zdrava, zaščitena in navlažena, ter zmanjšuje znake prezgodnjega staranja.
 
TIP KOŽE: Vsi tipi kože, posebno za suho, zelo suho, občutljivo in zrelo kožo.
 
UPORABA: Zjutraj in/ali zvečer 2-3 potiska seruma nanesite na kožo obraza in vratu, ter z nežnimi gibi masirajte, dokler se serum ne vpije v kožo. Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih. Vse sestavine so navedene na embalaži.

SESTAVINE:

Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Bisabolol, Parfum* (Fragrance), Tocopherol, Alaria Esculenta Extract, Limonene, Linalool *100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel.
 


31,99 €Na zalogi
Količina
Ren
Obnavljajoči serum za nego obraza za vse tipe kože, 30ml
Obnavljajoči serum za nego obraza za vse tipe kože, 30ml - REN OMEGA 3 OPTIMUM SKIN SERUM OIL 30ML. Serum za nego obraza, ki z bio aktivnimi sestavinami spodbudi naravne procese kože, da se sama obnavlja. Obnavlja elastičnost in prožnost kože. Spodbuja naravni obrambni mehanizem kože, da zadrži vlago in se bojuje pred nastankom prostih radikalov. Izvleček rastlinskega planktona in olja navadnega rička, ki je bogato z omega 3, pospešita obnovo celične membrane, medtem ko šipkovo in olje pridobljeno iz pšeničnih kalčkov, hranita in ščitita kožo. BIO IZVLEČKI: Omega 3, Šipkovo olje, Olje kamelije, Bisabolol, Vitamin E REZULTAT: Koža je bolj napeta, zdrava, zaščitena in navlažena, ter zmanjšuje znake prezgodnjega staranja. TIP KOŽE: Vsi tipi kože, posebno za suho, zelo suho, občutljivo in zrelo kožo. UPORABA: Zjutraj in/ali zvečer 2-3 potiska seruma nanesite na kožo obraza in vratu, ter z nežnimi gibi masirajte, dokler se serum ne vpije v kožo. Dermatološko testirano in odobreno. REN nasprotuje testiranju na živalih. Vse sestavine so navedene na embalaži. SESTAVINE: Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Bisabolol, Parfum* (Fragrance), Tocopherol, Alaria Esculenta Extract, Limonene, Linalool *100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel. 
Obnavljajoči serum za nego obraza za vse tipe kože, 30ml
31.99
EUR
InStock