Nočni serum 25ml

Dr. Hauschka

Nočni serum 25ml 679636

Nočni serum
nočna nega, ki revitalizira in podpira ritem kože

Nemastna nočna nega Dr. Hauschka, pusti koži da svobodno diha in spodbuja njene naravne procese obnavljanja. Nočni serum je osnovni pripravek za nočno nego. Pomaga koži, da se obnovi in da ponovno najde svoje naravno ravnotežje.
 
Dišeča kompozicija z jabolčnimi cvetovi in jabolki, podpira ritem kože skozi vso noč. Ker je dopolnjen z izvlečkom nepozebnika, krepi vsako kožo in omogoča, da zjutraj zasije v novi svežini.

Stanje kože:

Za vsa stanje kože.

Uporaba:

Zvečer po čiščenju in krepitvi, na obraz, vrat in dekolte enakomerno nanesite tanek sloj nočnega seruma. Zjutraj priporočamo izdelke Dr. Hauschka za dnevno nego. Kot dodatni sprožitelji impulzov za 28 dni, so primerne Dr. Hauschka ampule za nego.

Nasveti:

Kot uvod v Dr. Hauschka koncept za nego kože je bila preizkušena nočna nega.

Kakovost:
 
 - 100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE
 - brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov
 - brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG)
 - veganska
 - dermatološko testirana
 - brez poskusov na živalih
 - kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji
 
Sestavine:

Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Chondrus Crispus Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Hectorite, Pyrus Malus (Apple) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Sodium Chloride, Xanthan Gum.

*from natural essential oils
 


32,95 €Na zalogi
Količina
Dr. Hauschka
Nočni serum 25ml
Nočni serumnočna nega, ki revitalizira in podpira ritem kože Nemastna nočna nega Dr. Hauschka, pusti koži da svobodno diha in spodbuja njene naravne procese obnavljanja. Nočni serum je osnovni pripravek za nočno nego. Pomaga koži, da se obnovi in da ponovno najde svoje naravno ravnotežje. Dišeča kompozicija z jabolčnimi cvetovi in jabolki, podpira ritem kože skozi vso noč. Ker je dopolnjen z izvlečkom nepozebnika, krepi vsako kožo in omogoča, da zjutraj zasije v novi svežini. Stanje kože: Za vsa stanje kože. Uporaba: Zvečer po čiščenju in krepitvi, na obraz, vrat in dekolte enakomerno nanesite tanek sloj nočnega seruma. Zjutraj priporočamo izdelke Dr. Hauschka za dnevno nego. Kot dodatni sprožitelji impulzov za 28 dni, so primerne Dr. Hauschka ampule za nego. Nasveti: Kot uvod v Dr. Hauschka koncept za nego kože je bila preizkušena nočna nega. Kakovost:  - 100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE - brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov - brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG) - veganska - dermatološko testirana - brez poskusov na živalih - kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji Sestavine: Water (Aqua), Alcohol, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Chondrus Crispus Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Hectorite, Pyrus Malus (Apple) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Citronellol*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Sodium Chloride, Xanthan Gum. *from natural essential oils 
Nočni serum 25ml
32.95
EUR
Na zalogi