Nočna krema za obraz s trojnim delovanjem hialuronska kislina, 50ml

L'Erbolario

Nočna krema za obraz s trojnim delovanjem Hialuronska kislina, 50ml 861576

Ponoči si koža obraza zasluži, da si odpočije, se zgladi in obnovi. Ves čas ji pri tem pomaga neutrudljiva molekula, ki se aktivira vsako uro in poskrbi, da je zjutraj koža sijoča in napeta. To je hialuronska kislina, kozmetična sestavina s čudežno močjo ohranjanja vode in lepote kože. Z namenom delovanja v različnih plasteh kože je v tej kremi prisotna z nizko, srednjo in visoko molekularno maso, kar pomeni, da ima trojno delovanje: preprečuje izhlapevanje vode in s tem pretirano izsušenost kože, dovaja ji vso potrebno vlago za ohranjanje prožnosti in napetosti ter pospešuje naravno produkcijo kolagena. Rezultat je bolj napeta koža, manj nagnjena k razpokam in gubam. Krema je obogatena z izvlečkom ameriškega slamnika, ki pospešuje fiziološko produkcijo hialuronske kisline, in z matičnimi celicami dlakavega sleča, ki kožo ščiti pred izsušitvijo. Formulo dopolnjujejo hibiskusovo, oljčno in sončnično olje ter olje babassu, ki kožo mehčajo in hranijo. Zjutraj se koža zbudi bolj sveža in prožna, pripravljena na nego z ostalimi izdelki iz linije Hialuronska kislina.
 
Uporaba:
 
Z nežnim vtiranjem nanesite na kožo obraza in vratu.
 
Sestavine:
 
Aqua (Water), Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Caprylate, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Coco-Caprylate/Caprate, Diheptyl Succinate, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Glycerin, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Orbignya oleifera Seed Oil, Hibiscus sabdariffa Seed Oil, Behenyl alcohol, Cetearyl Alcohol, Sodium hyaluronate, Rhododendron ferrugineum Leaf cell culture extract, Echinacea purpurea Extract, Astrocaryum murumuru Seed Butter, Tocopherol, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Xanthan Gum, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lecithin, Lactic acid, Isomalt, Titanium Dioxide, Mica, Silica, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

43,90 €Na zalogi
Količina
L'Erbolario
Nočna krema za obraz s trojnim delovanjem Hialuronska kislina, 50ml
Ponoči si koža obraza zasluži, da si odpočije, se zgladi in obnovi. Ves čas ji pri tem pomaga neutrudljiva molekula, ki se aktivira vsako uro in poskrbi, da je zjutraj koža sijoča in napeta. To je hialuronska kislina, kozmetična sestavina s čudežno močjo ohranjanja vode in lepote kože. Z namenom delovanja v različnih plasteh kože je v tej kremi prisotna z nizko, srednjo in visoko molekularno maso, kar pomeni, da ima trojno delovanje: preprečuje izhlapevanje vode in s tem pretirano izsušenost kože, dovaja ji vso potrebno vlago za ohranjanje prožnosti in napetosti ter pospešuje naravno produkcijo kolagena. Rezultat je bolj napeta koža, manj nagnjena k razpokam in gubam. Krema je obogatena z izvlečkom ameriškega slamnika, ki pospešuje fiziološko produkcijo hialuronske kisline, in z matičnimi celicami dlakavega sleča, ki kožo ščiti pred izsušitvijo. Formulo dopolnjujejo hibiskusovo, oljčno in sončnično olje ter olje babassu, ki kožo mehčajo in hranijo. Zjutraj se koža zbudi bolj sveža in prožna, pripravljena na nego z ostalimi izdelki iz linije Hialuronska kislina.   Uporaba:   Z nežnim vtiranjem nanesite na kožo obraza in vratu.   Sestavine:   Aqua (Water), Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Coco-Caprylate, Polyglyceryl-3 Rice Branate, Coco-Caprylate/Caprate, Diheptyl Succinate, Olea europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Glycerin, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Orbignya oleifera Seed Oil, Hibiscus sabdariffa Seed Oil, Behenyl alcohol, Cetearyl Alcohol, Sodium hyaluronate, Rhododendron ferrugineum Leaf cell culture extract, Echinacea purpurea Extract, Astrocaryum murumuru Seed Butter, Tocopherol, Brassica campestris (Rapeseed) Seed Oil, Xanthan Gum, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lecithin, Lactic acid, Isomalt, Titanium Dioxide, Mica, Silica, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.
Nočna krema za obraz s trojnim delovanjem Hialuronska kislina, 50ml
43.9
EUR
InStock