Neemovo olje za lase 100ml

Dr. Hauschka

Neemovo olje za lase 100ml 156317

Neemovo olje za lase
učvrstilna nega za lase

Z Neemovim oljem za lase postanejo vaši lasje bolj vitalni in voljni. Za suhe, lomljive, razcepljene lase in lase brez sijaja je Neemovo olje za lase intenzivna in hranljiva nega. Zlasti primerno je tudi pri razdraženem lasišču in pri trajno skodranih, barvanih laseh in laseh, ki so pogosto izpostavljeni sredstvom za oblikovanje, ali od sonca obremenjenih laseh. Indijski melij (neem), kamilica, olje iz pšeničnih kalčkov in rožmarina krepi lase in jih naredi voljne za česanje. V Neemovem olju za lase so združene poživljajoče moči dragocenih izvlečkov zdravilnih rastlin, ki dajejo lasem nov zagon.

Uporaba:

Pred umivanjem las navlažite lasišče in lase ter enakomerno s konicami prstov vmasirajte Neemovo olje za lase v lasišče. Pokrite z brisačo in pustite delovati pribl. 20 minut. Nato lase kot običajno umijte s šamponom. Pri suhih ali lomljivih laseh malo olja razporedite tudi na konice las in ne izpirajte.

Nasveti:

Kot dopolnilno nego priporočamo Neemov losjon za lase in Balzam za lase.

Kakovost:

- 100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE
- brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov
- brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG)
- veganska
- dermatološko testirana
- brez poskusov na živalih
- kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji

Sestavine:

Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lecithin, Alcohol, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*.

*from natural essential oils
 


20,45 €Na zalogi
Količina
Dr. Hauschka
Neemovo olje za lase 100ml
Neemovo olje za laseučvrstilna nega za lase Z Neemovim oljem za lase postanejo vaši lasje bolj vitalni in voljni. Za suhe, lomljive, razcepljene lase in lase brez sijaja je Neemovo olje za lase intenzivna in hranljiva nega. Zlasti primerno je tudi pri razdraženem lasišču in pri trajno skodranih, barvanih laseh in laseh, ki so pogosto izpostavljeni sredstvom za oblikovanje, ali od sonca obremenjenih laseh. Indijski melij (neem), kamilica, olje iz pšeničnih kalčkov in rožmarina krepi lase in jih naredi voljne za česanje. V Neemovem olju za lase so združene poživljajoče moči dragocenih izvlečkov zdravilnih rastlin, ki dajejo lasem nov zagon. Uporaba: Pred umivanjem las navlažite lasišče in lase ter enakomerno s konicami prstov vmasirajte Neemovo olje za lase v lasišče. Pokrite z brisačo in pustite delovati pribl. 20 minut. Nato lase kot običajno umijte s šamponom. Pri suhih ali lomljivih laseh malo olja razporedite tudi na konice las in ne izpirajte. Nasveti: Kot dopolnilno nego priporočamo Neemov losjon za lase in Balzam za lase. Kakovost: - 100 % naravna in/ali bio kozmetika, s certifikatom NATRUE- brez sintetičnih dišav, barvil in konzervansov- brez mineralnih olj, silikonov in polietilen-glikola (PEG)- veganska- dermatološko testirana- brez poskusov na živalih - kjer je mogoče, izhajajo surovine iz kontrolirane biološke pridelave ali imajo certifikat biodinamične pridelave in so pridobljene pod pravičnimi pogoji Sestavine: Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lecithin, Alcohol, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*. *from natural essential oils 
Neemovo olje za lase 100ml
20.45
EUR
InStock